Što se zapravo događa?

Ne može se odlučiti? Potvrdila vezu s 10 godina mlađim dečkom pa uhvaćena u nježnom zagrljaju bivšeg zaručnika

Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Galerija

Glumica Olivia Wilde snimljena je kako grli bivšeg zaručnika Jasona Sudeikisa i to nakon što je potvrđeno da je u vezi s Harryjem Stylesom koji ju u javnosti predstavlja kao svoju djevojku.

Vijest o vezi Olivije Wilde i Harryja Stylesa odjeknula je poput bombe u Hollywoodu, nakon što su se zajedno pojavili na vjenčanju njegova agenta na kojem ju je on svima predstavio kao svoju djevojku.

Pogledaj i ovo showbuzz Zanimljivo... Otkriveno što je stvarno presudilo vezi holivudskog para nakon 9 godina. Svemu je ipak kriv mlađahni novi dečko?

36-godišnja glumica i 26-godišnji glazbenik tako su u rekordno kratkom postali jedna od najzanimljivijih priča na sceni, nakon što je njihova romansa počela na snimanju filma "Don't Worry Darling"  kojeg ona režira, a on u njemu glumi. Vezu su neko vrijeme držali u tajnosti, a u tome im je pomogao slavni voditelj James Corden.

Međutim, ono što je sve dodatno iznenadilo su najnovije fotografije Olivije i njezina bivšeg zaručnila Jasona Sudeikisa koje su nastale nakon što je veza nje i Harryja potvrđena. Naime, bivši zaručnici uhvaćeni su kako su izmjenjuju prisne zagrljaje, nježne dodire i poglede pa se mnogi pitaju što se to zapravo događa.

Par je zajedno bio osam godina, imaju dvoje djece i bili su zaručeni, a vijest da prekidaju u studenom prošle godine mnoge je ostavila u šoku jer se očekivalo da će uskoro stati pred oltar.

Je li riječ o buđenju starih ljubavnih iskrica ili možda samo o prijateljskom odnosu bivših zaručnika pokazat će vrijeme, no sigurni smo da će se o Oliviji, Harryju i Jasonu još puno pričati. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Celebrity Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene