Kreće dalje

Nina Kraljić vratila se na Instagram, odmah se i oglasila te podijelila odluku koju je donijela nakon svih sukoba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Kraljić vratila se na Instagram te podijelila planove o svom novom projektu.

Nina Kraljić prošlog je tjedna maknula svoje profile na društvenim mrežama nakon sukoba oko pobjednika i glasanja na Dori, no sada je odlučila da je vrijeme za povratak. 

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin- Otkrio i što misli o pobjedniku Našeg talentiranog influencera mnogi su očekivali vidjeti na Dori, a evo zašto je promijenio planove: "Znao sam da je to nešto za mene, ali..."

Pjevačica se ponovno pojavila na Instagramu i podijelila logo uz koji svira njezina pjesma "Rijeka", s kojom se natjecala za Eurosong, a onda je objasnila svoj novi projekt. 

"Rijeka je prva pjesma mog novog projekta 'Alkonost of Balkan', koji se bavi slavenskom mitologijom. Govori o traženju sebe, svoje prave svrhe, slamanju lanaca koji te zadržavaju i uživanju u autentičnom življenju koje je najveća privilegija", dio je njezinih riječi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🅰🅻🅺🅾🅽🅾🆂🆃 🅾🅵 🅱🅰🅻🅺🅰🅽 🐦♈ (@alkonostofbalkan)

Nina je otkrila da priprema spot za pjesmu "Rijeka", ali i nove pjesme. Objasnila je i kako ne želi više imati veze s HRT-om i molila obožavatelje da pričekaju da objavi svoju pjesmu na Spotifyju, što će biti uskoro

"S hrvatskim izdavačima nemam više veze, koliko ni s HRT-om ili novinarima. Radim kao neovisni umjetnik", istaknula je Kraljić, koju na Instagramu prati 13,9 tisuća ljudi. 

Inače, nedavno je Jutarnji list otkrio da je pjevačica dobila pomoć za financiranje tog poduhvata od Grada Zagreba. U zaključku od 27. siječnja koji je potpisao gradonačelnik Milan Bandić, Nini, odnosno tvrtki Romulić d.o.o. dodijeljeno je 10.000 kuna donacije iz proračuna naše metropole.

Jutarnji list tvrdi kako je saznao da je Kraljić osobno tražila sufinanciranje videospota koji je nazvala "etnoprojektom". "Izvješćujemo vas kako je slijedom zamolbe navedene glazbenice Gradski ured za kulturu sufinancirao taj etnoprojekt", potvrdila je pročelnica Gradskog ureda za kulturu Milana Vuković Runjić za Jutarnji list.

Vuković Runjić istaknula je da je riječ o unikatnom projektu nagrađivane glazbenice koji njeguje i promiče hrvatsku kulturnu baštinu kroz etnološke elemente u zvuku i glazbi.

Objasnila je da će 10.000 kuna biti uzeto iz plana sredstava za financiranje javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2021.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Najvećim obožavateljima "Prijatelja" ovo će uništiti sve: Uočili tik Jennifer Aniston koji se ponavlja u brojnim scenama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene