''Bome si ti hrabra!''

Naša glumica podijelila je iskustvo koje je nekim od njenih pratitelja sledilo krv u žilama: ''Ja ovo nikad ne bih probala!''

Nataša Janjić - 2 Nataša Janjić - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić - 3 Nataša Janjić - 6 Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić - 1 Nataša Janjić - 7 Nataša Janjić - 4 Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić +20 Nataša Janjić Medančić Galerija

Nataša Janjić Medančić objavila je videozapis od kojeg se mnogim njenim pratiteljima sledila krv u žilama, evo kakvo je iskustvo doživjela.

Domaća glumica Nataša Janjić Medančić zaprepastila je svoje pratitelje objavama s izložbe zmija gdje je jednu od najstrašnijih životinja primila i u ruke.

Pogledaji ovo Nataša Janjić Medančić Celebrity Naša glumica proslavila rođendan u baš posebnom izdanju, a obožavatelji se ne mogu nadiviti koliko je lijepa!

Glumica je objavila videozapis na kojem joj se piton omotao oko vrata, a ona je nasmijano gledala u kameru.

''Nijedna životinja nije stradala u ovom videu… A mi smo također preživjeli'', napisala je u opisu videa, no mnogi njeni pratitelji nisu bili preoduševljeni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

U komentarima su joj se javili brojni obožavatelji, pa i poznate kolegice, a dok se neki ne bi usudili ni prići ovoj životinji, nekima je ovo bilo odlično.

Biste li vi držali pitona?

  • Da, izgleda baš uzbudljivo!
  • Nikad, bojim se zmija!

Ukupno glasova:

''Bome si ti hrabra'', ''Ajmee, nikad to ne bih'', ''Ide ti uz outfit!'', ''Svaka čast…'', bili su neki od komentara.

Pogledaji ovo Nataša Janjić Medančić Celebrity Nataša Janjić Medančić stiže u Kumove i donosi novi nemir u Zaglave: "Janku neće biti nimalo lako!"

Naša glumica u sretnom je braku s Nenadom Medančićem, a par zajedno ima i dvoje djece, Kaju i Tonija.

U prosincu prošle godine proslavili su petu godišnjicu braka, a o njihovoj ljubavi govorila je i za In magazin.

''Mi smo jako malo bili sami, i često spominjemo da nam to baš fali, da nismo kao par putovali više, i otkrili tu čar svakodnevnog život u samoći. Moj muž se jako trudi oko toga, ona je jako romantičan, i pazi na datume, na sadržaje, da imamo stalno nešto što nas okuplja, i na tome sam mu zahvalna, jer ja bi tu zakazala'', rekla je. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati se opraštaju od Danke - 1 Poznati se opraštaju od Danke - 6 Poznati se opraštaju od Danke - 2 Poznati se opraštaju od Danke - 3 +15 Poznati se opraštaju od Danke - 4 Celebrity Poznati diljem regije opraštaju se od djevojčice čija je smrt zgrozila javnost: ''U kakvom svijetu živimo, srce mi se cijepa...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presretna Maja Šuput jedva je dočekala podijeliti uzbudljive novosti: "Konačno vam mogu otkriti dugo čuvanu tajnu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene