čestitala dan žena

Naša glumica podijelila predivan trenutak sa suprugom i kćerkicom: "Sve njegove žene stanu u zagrljaj!"

Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Facebook) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Facebook) Nataša Janjić (Foto: Instagram) +0 Nataša Janjić (Foto: Instagram) Galerija

Nataša Janjić je na Instagramu čestitala Dan žena fotografijom na kojoj pozira sa suprugom Nenadom Medančićem i kćeri Kajom.

Glumica Nataša Janjić na Instagramu je čestitala Međunarodni dan žena preslatkom fotografijom na kojoj pozira na plaži sa suprugom Nenadom Medančićem i njihovom kćerkicom Kajom.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Ovako se može'' Nataša Janjić podijelila prvu fotografiju na Instagramu nakon najavljene tužbe protiv nje, objavila i znakovite riječi

"Sve njegove žene stanu u zagrljaj! Mom mužu je svaki dan Dan žena!" napisala je pored fotografije na kojoj su sve troje zagrljeni.

"Sretan i vama, svaki dan, a posebno danas, žene, majke, djevojke - vrijedne, sposobne, hrabre, moćne, mudre, lijepe, sjajne, pametne! I da to nikad ne zaboravimo!" poručila je zatim svojim pratiteljicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasa Janjic Medancic (@nanulananula)

Glumica je kći rodila u srpnju prošle godine, a par ima i dvogodišnjeg sina Tonija.

Nataša i Nenad vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a glumica je tek u siječnju 2019. na svojem Instagramu otkrila da je u braku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene