Velika je zvijezda

Najpoznatija sportska novinarka ovih dana boravit će u Hrvatskoj, više od osam milijuna ljudi prati je samo na Instagramu!

Diletta Leotta Diletta Leotta Sime Zelic/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 5 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 4 +16 Diletta Leotta i Can Yaman - 1 Galerija

Diletta Leotta stigla je u Hrvatsku na Sunset Sports Media Festival, a prisutne je oduševila pokazavši svoju savršenu figuru u kričavo narančastoj haljini!

Najpoznatija svjetska novinarka Diletta Leotta stigla je u Zadar na Sunset Sports Media Festival, a svi su s nestrpljenjem očekivali prve fotografije ove seksipilne novinarke.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta - 2 prekrasna žena! Slavna sportska novinarka u pripijenoj haljini s mnoštvom otvora pokazala svu raskoš: "Izgledaš fantastično, pogotovo u crnom"

Za druženje u hotelu Diletta je odjenula kričavo narančastu haljinu, koja je savršeno istaknula njezinu figuru i crne sandale na petu.

Diletta se družila s ostalim prisutnim novinarima i sportskim djelatnicima, a bila je raspoložena i za fotografiranje s obožavateljima među njima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Popularna Talijanka proslavila se pored nogometnih terena, gdje već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A.

Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših Talijanki, a na Instagramu je prati čak 8,2 milijuna ljudi.

"Bok svima, vrlo sam uzbuđena što ću s vama podijeliti svoja znanja i iskustva. Veselim se boravku s vama u Hrvatskoj, vidimo se uskoro", poručila je za Gol.hr, koji je podijelio i videosnimku njezina dolaska na aerodrom.

Ljubavni život ove novinarke bio je pun spekulacija o vezama s poznatim nogometašima, a njezina posljednja ljubav bio je turski glumac Can Yaman.

Njihovu su vezu mnogi podržavali i nazivali ih najseksipilnijim parom u 2021. godini, ali u listopadu prošle godine novinarka i glumac raskinuli su vezu.

U talijanskom showu Verissimo Diletta je podijelila kako se osjeća nakon raskida.

''Sve je bilo brzo i lijepo. Komplicirano je kad se slučajno zaljubiš u tako poznatog muškarca i pokušaš izračunati neke stvari. Volim dijeliti, ali iza paravana je pravi život. Bilo je teško sve držati intimnim'', rekla je novinarka.

''U budućnosti ne znam što će se dogoditi. Ljubav i život su nepredvidivi. Nadam se da može početi ispočetka'', završila je.

Prije Cana Dilettu se na početku karantene povezivalo sa Zlatanom Ibrahimovićem, na što su mnogi negodovali jer bi to značilo da je Zlatan prevario suprugu. 

Međutim, šuškanja nisu bila istinita, a Diletta je ubrzo viđena s Yamanom na romantičnim večerama.

Međutim, prije Zlatana Dilettu su paparazzi uhvatili na jahti s talijanskim boksačem Danielom Scardinom.

Daniele je za tamošnji magazin rekao i zašto je njihovoj vezi došao kraj.

''Diletta je najbolje što mi je život dao. Inače ne padam na zemlju jer sam boksač. Ali, dobio sam udarac, ona me ostavila. Ja sam na Sardiniji, ona isto. Ali ne zajedno. Nažalost", izjavio je.

Ova seksipilna djevojka trenutačno je slobodna žena, a tko će ponovno osvojiti njezino srce, pokazat će vrijeme.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 7 Una Čolić - 2 Una Čolić - 5 Una Čolić - 3 +10 Una Čolić - 8 Celebrity Prelijepa kći Zdravka Čolića bujni dekolte pokušala je ugurati u uski topić: ''Kidaš na najjače!''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 1 Vedrana Linardić Vedrana Linardić, Vedran Ćorluka +13 Vedrana Linardić Nekad i sad Ljepoticu kojoj nije odolio ni Vedran Ćorluka odavno nismo vidjeli, a i danas bi mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene