Pa ovo je genijalno!

Naš glumac otkrio kakvu mu je to poruku poslao legendarni Duško Lokin, sadržaj je javno podijelio

Marko Braić Marko Braić Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić Marko Braić Marko Braić Marko Braić Marko Braić Marko Braić +0 Marko Braić Galerija

Duško Lokin je poslao poruku Marku Braiću koji se u prošloj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u njega. Naš glumac je sadržaj rado podijelio.

Marko Braić se prošloj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformirao u legendarnog Duška Lokina i otpjevao njegovu pjesmu ''Oči pune suza''.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Mladi glumac je u ponedjeljak otkrio na Instagramu da mu se zbog njegovog nastupa javio Lokin. “Dragi Marko čestitam, bio si super. Hvala na trudu za super imitaciju. Lijepi pozdrav. D. Lokin”, napisao je pjevač Marku. 

Braić, koji je sretan zbog pohvale, objasnio je koliko je bila teška priprema za transformaciju u Duška. "Videa pjesme koju sam pjevao nema nigdje na internetu, priprema je time bila teža, 'kralo' se na sve strane, al isplatilo se. Drago mi je vidjeti vas kako uživate. Još jednom hvala svima na predivnim komentarima, pohvalama i podršci", istaknuo je glumac. 

Marko je dobio još mnoštvo pohvala. "Ma brutalno dobar u svakoj epizodi. Em lijep, em talentiran. Nema dalje", "Još ne mogu prestati slušati kralja zabavne muzike, brate sako ti je premoćan. Duško Lokin ti zavidi na izvedbi", "Šteta što je uskoro kraj TLZP-a..Ti si stvarno zakon", komentirali su njegovi pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Braich (@marko_braic)

Inače, i žiri je pohvalio Markovu izvedbu u prošloj emisiji. "'Veselo, optimistično, nostalgično, srce si mi razgalio, ja sam uživala, bio si fantastičan'', opisala je Indira Markov nastup.

Goran Navojec složio se da je izvedba bila u duhu tog vremena,

''Pohvalio bih tvoje čitanje govora tijela, sve si napravio kako treba'', zaključio je Goran, a na kraju je priliku za svoj komentar dobila Nives.

''S ovim je bezvremenskim klasikom teško je pogriješiti. Super si sve dočarao, baš je bilo zabavno'', komentirala je, a s njom se složio i Mešin.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene