O njima će se pričati

Oni su najbolji! Prisjetimo se spetakularnih transformacija fantastične četvorke TLZP-a koja je ušla u finale

Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Paola Valić Bekić (Foto: Dnevnik.hr) TLZP Paola Valić Bekić kao Kasandra Katarina Baban (Foto: Dnevnik.hr) TLZP Katarina Baban kao Pussycat Dolls TLZP Amel Ćurić kao Barry White +0 TLZP Amel Ćurić kao Kićo Slabinac pobjednički nastup Galerija

Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić finalisti su showa Tvoje lice zvbuči poznato.

Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić apsolutni su kraljevi transformacija. Nakon brojnih nastupa i sjajnih bodova žirija ova je četvorka izborila veliko finale showa Tvoje lice zvuči poznato.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr)

Maja Bajamić posljednjom transformacijom u Indiru doslovce je zapalila društvene mreže. Njezina imitacija je bila toliko uvjerljiva da društvene mreže bruje o njoj. Oduševljavala je ona i drugim transformacijama. Već je u prvoj epizodi pobijedila kao Aretha Franklin, a njezine transformacije u Doris Dragović i Michaela Jacksona još će se dugo prepričavati.

Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Paola Valić Bekić u showu je odnijela pobjedu kao Sia te kao Nicki Minaj, no svakako će ostati upamćena i kao Željko Bebek iz faze Bijelog dugmeta, Davor Gobac te legendarna Kasandra koja je svakako bila jedna od najboljih transformacija ove sezone.

Paola Valić Bekić (Foto: Dnevnik.hr) Paola Valić Bekić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Katarina Baban iza sebe nosi jednu pobjedu i to onu nastupa Pussycat Dolls. Bila je to transformacija o kojoj su svi brujali, a tom je imitacijom doslovce ljude ostavila bez teksta. Svakako, Katarina će ostati upamćena i po transformaciji u Jolu, ali i Jelenu Rozgu koju i privatno voli, kako je isticala.

TLZP Katarina Baban kao Pussycat Dolls TLZP Katarina Baban kao Pussycat Dolls

Amel Ćurić, pjevač iz susjedne BiH oduševio je hrvatsku publiku i još jednom dokazao da nosi energiju pobjednika. On iza sebe ima pobjede u dva regionalna projekta pa ne čudi da je opet dogurao u veliko finale. Slavio je Amel kao Josipa Lisac te kao Kićo Slabinac, no njegova transformacija u Tajči čak je oduševila i samu Tatjanu Matejaš koja je to komentirala iz Amerike. Naravno u sjećanju će nam uvijek ostati njegova verzija Halida Bešlića, Miše Kovača ali i Celie Cruz.

TLZP Amel Ćurić kao Kićo Slabinac pobjednički nastup TLZP Amel Ćurić kao Kićo Slabinac pobjednički nastup

Iduća epizoda donosi konačan odgovor na pitanje tko će osvojiti titulu petoga pobjednika showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Maja Bajamić postat će Catherine Zeta Jones iz filma Chicago, Paola Valić Bekić pjevat će kao Celine Dion, Katarina Baban transformirat će se u Britney Spears, a Amel Ćurić bit će Toto Cutugno. U revijalnom tonu nastupit će Davor Dretar Drele i Damir Poljičak kao Doris Dragović i Mladen Bodalec, dok će Matko Knešaurek i Ana Vilenica u duetu nastupiti kao Alejandro Fernandez i Christina Aguilera.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene