veliki seks skandal

Slavna ljubavnica otkrila detalje zadnje poruke poznatog sportaša, a poslije svega opet je uhvaćena s oženjenim muškarcem

Tiger Woods (Foto: Profimedia) Tiger Woods (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tiger Woods (Foto: Profimedia) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) +0 Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Galerija

Rachel Uchitel, ljubavnica Tigera Woodsa, otkrila je da je sportaš volio njezino društvo više od onog njegove supruge Elin Nordegren jer joj je mogao otkriti sve svoje probleme i ispitivala ga je o njegovom životu.

Jedna od brojnih ljubavnica Tigera Woodsa, Rachel Uchitel (45) otkrila je neke detalje njihova odnosa dok se iščekuje HBO-ov dokumentarac o njemu koji nosi naziv "Tiger". 

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) fućkaš romantiku! Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Kako piše Daily Mail, Rachel je ispričala što joj je poznati golfer poslao u posljednjem sms-u. "Ti si jedina koju sam ikad volio", napisao je Tiger.

Pohvalila se da je Woods njihovo zajedničko vrijeme nazivao "punjenjem" jer mu je ona davala energije. Naime, osjećao je da joj može reći sve svoje probleme i skinuti si teret s leđa dok to s tadašnjom suprugom Elin Nordegren nije mogao. 

Bivša hostesa noćnog kluba je pojasnila da je Tiger volio njeno društvo jer ga je ispitivala o njegovom životu i zanimala se za njega za razliku od njegove žene Elin. Još detalja o njihovom odnosu će Rachel otkriti u dokumentarcu koji će se emitirati u dva dijela, 10. i 19. siječnja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Uchitel (@racheluchitelnyc)

Britanski tabloid Daily Mail tvrdi da je nedavno otkrio kako Uchitel ponovno ljubi oženjenog muškarca. Kažu da je riječ o odvjetniku Edu Battsu s kojim je viđena prošlog mjeseca na aerodromu u Denveru kako izmjenjuju nježnosti. Dodaju da je Batts zbog Rachel ostavio svoju suprugu i ima novi život s njom i njenom osmogodišnjom kćeri Wyatt. 

Inače, američki mediji 2009. su objavili da je Tiger bio u redovitom kontaktu s jednom madam koja mu je pronalazila žene za seks.The New York Post otkrio je da je golfer platio više od 60.000 dolara za usluge prostitutki. Supruga se razvela od njega i zaradila oko 100 milijuna dolara zbog predbračnog ugovora, a izgubio je ugovore s brojnim sponzorima, među kojima su bili Gatorade i General Motors.

"Želim se ispričati zbog sebičnog i neodgovornog ponašanja. Bio sam nevjeran, imao afere, varao", rekao je tada Woods, no bilo je prekasno. Kako su tvrdili američki mediji, njegova tadašnja supruga Elin s kojom je dobio sinova Sama (13) i Charlieja (11) u jednom trenutku je zbog svega izgubila živce i razbila njegov auto palicom za golf.

Golfer je nekoliko puta bio na odvikavanju od seksa, a njegove ljubavnice su otkrile da je bio toliko ovisan da je umjesto spavanja želio cijelu noć “igrati se s njima”. Kad se nije seksao, Tiger je, prema pisanju američkih medija, na mobitelu gledao porniće i potrošio je stotine tisuća dolara na prostitutke. Usto je, kako su rekle njegove ljubavnice, želio da žene nose crveno rublje jer mu je to mamina omiljena boja. Prema nekim informacijama Woods je prevario bivšu suprugu s više od stotinu žena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene