jednoglasan zaključak

Lille i Žanamari iskreno o skidanju muških kolega: "Mi smo, ljudi, časne sestre za njih"

Lidija Bačić i Žanamari Lidija Bačić i Žanamari Foto: PR

Lidija Bačić i Žanamari snimile su zajednički duet "Stop" te su ispričale sve o svom prijateljstvu, ali i što misle o kolegama s estrade.

"Tijekom povijesti muškarci sus e goli skidali na pozornici. Mick Jagger, Freddie Mercury, pa i ovaj mali s Eurosonga. Hrpa njih", izjavila je Lidija Bačić u gostima kod Dalibora Petka, a Žanamari se sjetila epizode s Davorom Gopcem na Crnom mačku. "Nije moglo biti alternativnije mjesto, a on je došao samo u tanga gaćicama. Iza guza, sve smo vidjeli", rekla je Žanamari, na što je Lille nadodala: "Mi smo, ljudi, časne sestre za njih. Časne sestre."

Pogledaj i ovo In Magazin: Split story party - 4 Život ide dalje Naša glumica raspričala se o ljubavi nakon prekinutih zaruka: ''Sad je vrijeme za nove avanture i nove priče"

Lidija Bačić i Žanamari snimile su zajednički duet "Stop". "Davno smo se nas dvije upoznale, još u Hrvatskom idolu, kad je Žana došla u moju sezonu kao pobjednica. A kako smo se počele ekstremno lajkati na Instagramu, što su svi primjetili, Fayo je došao na ideju da zajedno napravimo duet. Baš smo kliknule, Žanamari je potpuno normalna žena", rekla je Lidija Bačić o svojoj kolegici.

Osim sto se objema jako sviđa Damiano David, pobjednik Eurosonga, djevojke su podijelile i kako njihovi roditelji reagiraju na izbor njihovih partnera. ‘Bože mojoj materi ne sviđa se nijedan nikad. Ko u onom filmu 'Dozvola za brak'. Mojoj mami nijedan ne valja, a kad ode, onda kaže: 'E, taj je bio baš super'", rekla je Lidija, a slično je bilo i sa Žanamari. "Tako je i meni bilo, no za mog muža je nekidan izjavila da joj je on kao sin kojeg nije rodila, tako da ga sad preferira skoro više od mene."

Petko ih je pitao jesu li kad dobile prostu sliku u inboks. "Ja nisam. To i ne čitam, imam svog administratora pa i ne pratim", rekla je Lidija, no Žanamari je imala takvo iskustvo. "Moj administrator je i moj muž pa kad nešto takvo dobije, obvezno mi pokaže - e, vidi što si dobila'", smijala se pjevačica.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 2 Senidah (Foto: Instagram) - 1 +1 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene