''Lijepe ženske obline''

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''

Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 2 Senidah (Foto: Instagram) - 1 Senidah (Foto: Instagram) +0 Senidah (Foto: Instagram) Galerija

Senidah je na Instagramu objavila fotke u badiću, a na njezin prirodni izgled reagirali su mnogi njezini obožavatelji i zasuli je komplimentima.

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić (35), koja je poznatija po svojem umjetničkom imenu Senidah, na Instagramu je objavila nekoliko fotografija u badiću, a u kratkom roku dobila je brojne komplimente svojih pratitelja. Senidah je pozirala u svijetlo ljubičastom badiću te pokazala svoj prirodni izgled, a čini se da se mnogima njezin potez svidio.

Pogledaj i ovo Senidah ''Ljubav je ljubav'' Senidah dala odgovor na provokativno pitanje: ''Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš!''

"Ovo je tijelo žene", "Ne možeš zamisliti koliki si mi uzor u životu", "Lijepe ženske obline", "Najsavršenija si", "Prelijepa", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Senidah inače uspješno skriva svoj ljubavni život od javnosti, no na Valentinovo ove godine pozirala je s dečkom i napokon ga pokazala javnosti. Još se 2019. godine doznalo da je u vezi, no o tome ranije nije htjela javno govoriti. Prema pisanju srpskih medija, njezin je odabranik Crnogorac iz Herceg Novog i zove se Marko, a od nje je mlađi osam godina. Upoznali su se u jednom klubu u kojem je ona nastupala, a on je radio kao zaštitar te su se vrlo brzo upustili u romansu, koja sada već traje nekoliko godina.

Inače, Senidah slovi za jednu od najpopularnijih pjevačica u regiji, a njezin je najveći hit pjesma "Mišići", koju malo tko nije čuo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene