Ona bi da joj pleše

Ovo je zapravo žena zbog koje bi Nives voljela da joj slavna pjevačica paradira po krevetu

Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 2 Screenshot/Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 6 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 1 +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor Mihić za drugu emisiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' dobila je duplu izvedbu pa je tako bila i Luis Fonsi, i Demi Lovato.

Duplu transformaciju u drugoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' dobila je ovaj put Lana Klingor Mihić koja je na pozornicu stala kao Luis Fonsi, a na velikom ekranu vidjeli smo Lanu transformiranu u Demi Lovato, pa je ona tako zapravo sama sa sobom izvela njihovu hit pjesmu ''Échame La Culpa''.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

''Lana, ne bi te prepoznala nikad'', rekla joj je Maja odmah poslije nastupa, a onda su krenuli komentari žirija. 

''Luis, jako si simpatičan, ali vrati nam Demi. Ja bi samo Demi da mi tu pleše i paradira po krevetu'', rekla je Nives u svom stilu. 

Igoru je Lana bila draža kao Demi, ali i kao Fonsi prema njemu je odradila odličan posao. 

Indira je Lani iskreno čestitala na nastupu. Navojec je oduševljen što je Lana napravila dva totalno različita karaktera, kako glumački tako i pjevački. 

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene