Katarina u mukama

Pogledajte kako natjecateljica TLZP-a skida masku s lica nakon nastupa, treba joj i po nekoliko dana

Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (FOTO: Dnevnik.hr) Katarina Baban (FOTO: Anamarija Batur) +0 Katarina Baban (FOTO: Sandra Simunovic/PIXSELL) Galerija

Katarina Baban oduševila je nastupom u showu Tvoje lice zvuči poznato, no čini se da joj skidanje maske ne ide nimalo lako

Katarina Baban ovogodišnja je sudionica showa Tvoje lice zvuči poznato. U prvoj se emisiji transformirala u Shakiru, i bila je sjajna.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 3 "nije lako igrati se s njim" Prepoznajete li našu slatku pjevačicu kao legendarnog glazbenika? Bilo ju je dosta strah ovog zadatka!

Ipak, nitko ne zna koliko je potrebno i kako se uopće skidaju maske njihovih nastupa. E pa teško. Barem tako možemo zaključiti iz videa koji je Katarina objavila na Instagramu.

''Koliko je genijalno imati masku na licu i ogromnu periku, toliko je zabavno i skidanje istih... (Meni možda najdraži dio svega što ćete i vidjeti po količini videa.) Ljepilo i razno razne neidentificirane komadiće koječega skidaš narednih nekoliko dana... Ne moram vam opisivat kako izgledamo nakon skidanja, tu je video- on sve govori'', stoji uz video.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene