Vraća se staroj ulozi

Knoll se javila nakon važne pobjede Hrvatske pa nešto dala naslutiti, ovo nikako neće propustiti!

Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 6 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +20 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll javila se na Instagramu nakon pobjede Hrvatske nad Armenijom pa dala naslutiti da se vraća onome po čemu se i proslavila.

Ivana Knoll nakon jučerašnje pobjede Hrvatske nogometne reprezentacije nad armenijskom sreću nije mogla sakriti pa se javila na svojoj Instagram priči, a objavila je rezultate skupine u kojoj je Hrvatska.

''Dolazimo, Euro 2024. Ne mogu dočekati da provedem ljeto u mojoj divnoj Njemačkoj!'' napisala je na snimci zaslona Ivana, a time je dala naslutiti da ćemo je sljedeće godine gledati u Njemačkoj na tribinama gdje je njezina celebrity karijera i krenula.

U posljednje vrijeme Ivana je slabije aktivna u nogometu, a posvetila se jednom drugom sportu – Formuli 1.

Prije nekoliko dana objavila je fotografije iz garaže Aston Martina na utrci Formule 1, a već je nekoliko puta bila i na ostalim utrkama.

Podsjetimo, Knoll je svijetu ostala najpoznatija zbog nogometa i hrvatskih kockica, ali našu državu Ivana je zamijenila dalekim zemljama pa tako često boravi u Miamiju i Dubaiju.

Također, nedavno se pohvalila i da je postala DJ-ica i da je ovo njezina nova strast koju je otkrila.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom i sestrama +26 Lejla Filipović s mamom Celebrity Predivna nećakinja Lejle Filipović krala je sve poglede na večeri s njom, mamom i bakom, vidljivo je čiju je ljepotu naslijedila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 6 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 3 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 5 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 +26 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Celebrity Svoga partnera na Instagramu krije od svih, a zbog jednog zanimljivog detalja od paparazza ne mogu lako pobjeći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene