Uplašena ljepotica

Bivša zaručnica Vladimira Klička pijana i u panici dočekala policiju u domu svog novog dečka

Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) +0 Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Galerija

Hayden Panettiere brzo je našla novog dečka nakon prekida s boksačem Vladimirom Kličkom.

29-godišnja holivudska glumica u posljednje vrijeme nije sva svoja.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Skandalima nema kraja Držali se za ruke: Posrnula glumica viđena s bratom bivšeg dečka koji joj više ne smije prići

Riječ je o plavokosoj zvijezdi serije "Heroji" Hayden Panettiere, za koju se prije tri mjeseca saznalo da je prekinula 9-godišnju vezu s boksašem Vladimirom Kličkom, s kojim ima kćerkicu Kayu.

Iako razlozi prekida još uvijek nisu poznati, odmah se saznalo da glumica ima novog dečka, relativno nepoznatog glumca Briana Hickersona, s kojim se ne skriva od početka.

Njihova veza potvrđena je sredinom kolovoza nakon što su golupčići viđeni na romantičnoj večeri. No po izlasku iz restorana Hayden je skinula cipele te počela ganjati okupljene paparazze po parkiralištu.

A portal TMZ sada je došao u posjed policijskog izvješća u kojem stoji kako je glumica prošlog mjeseca otvorila vrata policiji u alkoholiziranom i rastresenom stanju. Policija je intervenirala zbog burne svađe između njezina dečka i njegova oca u Južnoj Karolini koja je završila fizičkim obračunom. Hayden je vrata otvorila u panici, a njezinom dečku policajci su morali staviti lisice kako bi smirili situaciju.

Glumica je priznala da su ona i njegov otac pili prije svađe, a Brianov otac na sebi je imao vidljive ozljede na licu te je krvario. Ipak, policajcima je rekao da je pao.

"Njezina je obitelj jako zabrinuta zbog Briana i njegova utjecaja na nju. Počela je okorjelo tulumariti i piti. Nitko ne podržava tu vezu te se svi nadaju da je Brian samo prolazna faza", otkrio je izvor blizak glumici koja je u siječnju 2017. godine otvoreno progovorila o postporođajnoj depresiji te terapijama koje su joj pomogle da se izvuče iz nje.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević, Andrija Hebrang, Indira Levak (FOTO: Nino Strmotic/PIXSELL) Lana Jurčević, Darko Milinović (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Lana Jurčević (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Lana Jurčević (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +2 Lana Jurčević (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Celebrity Povratak u prošlost: Lana Jurčević nekada je bila zakopčana do grla

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Minogue (Foto: Instagram) Minogue Martinez (Foto: Getty) Minogue Velencoso (Foto: Getty) +0 Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Celebrity Prošle godine zaručnik ju je prevario umjesto odveo pred oltar, a ni druge ljubavi joj nisu bile sretne
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene