Ponijela je i svoj lavor

Povijesni nastup za Srbiju na Eurosongu: Konstrakta oprala ruke na pozornici u Torinu i izazvala ovacije publike!

Konstrakta Konstrakta Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta ispraćena u Torino - 4 Konstrakta ispraćena u Torino - 6 Konstrakta ispraćena u Torino - 3 Konstrakta ispraćena u Torino - 2 Konstrakta ispraćena u Torino - 6 +0 Konstrakta ispraćena u Torino - 1 Galerija

Ana Đurić Konstrakta predstavila je Srbiju u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Torinu s pjesmom "In corpore sano".

Predstavnica Srbije na Eurosongu Ana Đurić Konstrakta nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri natjecanja koje se ove godine održava u Torinu.

Pogledaj i ovo Dragana Kosjerina - 5 Genijalno! Jeste li vidjeli kako je srpska voditeljica čitala bodove na Eurosongu? Priredila je pravi show i izazvala oduševljenje u Torinu

Konstrakta je s pjesmom "In corpore sano"nastupila treća po redu od ukupno 18 izvođača, a mjesta u finalu ima za samo još njih 10.

Nastup nije mijenjala pa je i ovaj put na pozornici nekoliko puta oprala ruke vodom koju je donijela u lavoru.

Pobjednica ovogodišnje Beovizije već je prije Eurosonga privukla veliku pažnju zbog neobičnih stihova svoje pjesme u kojima, među ostalim, pjeva o zdravoj kosi Meghan Markle i tome kako nema zdravstvenu knjižicu.

Konstrakta se ovim nastupom upisala i u povijest Eurosonga kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, a usto ga je kombinirala i sa srpskim i jedina je ovogodišnja predstavnica koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Predstavnica Srbije zbog svega navedenog privukla je veliku pažnju obožavatelja Eurosonga i na kladionicama je na 10. mjestu za pobjedu na natjecanju, pa su joj šanse za prolazak u finale dosta velike.

Prije nego što je krenula u samostalne vode, Konstrakta je bila dio benda Zemlja Gruva. Za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da to znači racionalno i emotivno u jednom. Ana je inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene