Prirodne obline

Optužuju je da je povećala grudi, a ona im uzvratila dokazom – fotografijom na kojoj ima tek 14 godina!

Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Twitter) Galerija

Emily Ratajkowski odgovorila je na optužbe da je povećala grudi objavivši svoju golišavu fotografiju na kojoj joj je bilo tek 14 godina.

Slavni model i manekenka Emily Ratajkowski zbog svoje se ljubavi prema snimanju golišavih selfieja često nalazi na udaru kritika.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Zna privući pažnju Razgolićena šetnja: Slavna brineta prošetala ulicom u baloneru ispod kojeg je nosila kupaći kostim

Neki smatraju da mladim ženama šalje krivu poruku svojom mršavošću, a drugi je pak optužuju za širenje iskrivljenih ideala ljepote, jer im se čini da su Emilyne obline – plastične

Amerikanka poljskih korijena odlučila je takvim zlobnim komentarima stati na kraj objavivši na svom Twitteru i Instagramu niz fotografija iz svojeg djetinjstva – koje dokazuju kakva je rasna ljepotica uvijek bila. 

Još važnije, Emilyine fotke dokaz su i njezine prirodnosti. Sa samo 14 godina, lijepa manekenka pozirala je u plaži u šarenom badiću, a može se vrlo jasno uočiti i kako je u toj dobi već itekako zagazila u pubertet – i razvila svoje danas tako čuvene obline. 

Mršavica bujnog poprsja nije stala na tome. Uslijedila je još jedna objava fotografije – one na kojoj ima tek 12 godina, a već se nazire njezino danas vrlo bujno poprsje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer of 6th grade was tight.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ove objave pokrenule su i pravu lavinu komentara na društvenim mrežama, od kojih su neki bili vrlo provokativni. Jedan je obožavatelj tako komentirao kako "se vidi da je Emily vrlo brzo postala zrela žena utegnutog tijela."

Podsjetimo, Emily je jedan od najpoznatijih modela današnjice, a proslavila se glumivši u seksi spotu pjevača Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines" te otad smeđokosa ljepotica mami uzdahe muškog i ženskog dijela publike. Nakon tog prvog uspjeha vrlo je brzo postala miljenica modnih editorijala, a čak se okušala i u glumi. Kako bi redatelj najbolje iskoristio njezine potencijale u filmu "Gone Girl" u kojem se pojavila bok uz bok Bena Afflecka, a glumila mu je –ljubavnicu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polka

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Iako se do sada ne zna je li u stvarnom životu bila toliko razvratna pa je ljubovala s oženjenim muškarcima, zna se da je Emily sklona hitrim ljubavnim odlukama i prevratima. Nakon raskida veze s dugogodišnjim dečkom Jeffom Magidom iznenada se udala za Sebastiana Bear-McClarda 2018. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene