najljepša u svojoj branši

Za seksi Talijankom koja stiže u Hrvatsku uzdišu muškarci diljem svijeta, zavela je i neke poznate frajere, no u ljubavi nema sreće

Diletta Leotta Diletta Leotta Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta Diletta Leotta - 6 Diletta Leotta - 5 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +4 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Galerija

Diletta Leotta titulu jedne od najljepših voditeljica, a uskoro dolazi u Hrvatsku na Sunset Sports Media Festival u Zadru.

Najslavnija talijanska voditeljica i sportska reporterka Diletta Leotta (30) dolazi u Zadar na Sunset Sports Media Festival.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta - 2 prekrasna žena! Slavna sportska novinarka u pripijenoj haljini s mnoštvom otvora pokazala svu raskoš: "Izgledaš fantastično, pogotovo u crnom"

Tamo će joj se na panelu "Women in Sports" pridružiti i druge uspješne žene iz područja sporta i medija, a uoči dolaska u Hrvatsku sa svima je podijelila svoje uzbuđenje.

"Bok svima, vrlo sam uzbuđena što ću s vama podijeliti svoja znanja i iskustva. Veselim se boravku s vama u Hrvatskoj, vidimo se uskoro", poručila je popularna Diletta.

Svojom posvećenošću reporterskom životu, koji je usko vezan za njenu drugu ljubav – sport, Diletta inspirira mnoge žene, ali i ljude u svojoj okolini, pa je često možemo vidjeti kako profesionalno, ali i vatreno izvještava s nogometnog terena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Diletta zbog svega navedenog slovi kao omiljena televizijska voditeljica u svojoj zemlji, ali i izvan njezinih granica, a uz to nekoliko posljednjih godina nosi i titulu jedne od najljepših u svojoj branši.

No iako mami uzdahe muškaraca diljem svijeta, nikako nema sreće u ljubavi.

Dilettu su ranije povezivali s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem, bila je u vezi s boksačem Scardinom Danieleom Torettom, a prošle godine prekinula je vezu s turskim glumcem Canom Yamanom, za kojeg je bila i zaručena. Zadnji muškarac s kojom su je povezivali u medijima je dvije godine mlađi talijanski model Giacomo Cavalli, no vezu nisu nikada potvrdili.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 7 +8 Nataša Bekvalac - 2 Celebrity Poznata srpska plavuša prava je senzacija na plaži u Splitu, a u badiću je opravdala i svoj laskavi nadimak!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) +7 Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) Nekad i sad Jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu 33 godine nakon izbora izgleda kao da nije ostarjela ni dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene