'By The Sea'

Izašle prve fotke: Angie sa suzama u očima u Bradovom zagrljaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije gotovo pola godine izašla je vijest kako će se slavni par opet naći u zajedničkom filmu, a sada su izašle i prve fotografije.

Nakon 'Mr. i Ms. Smith', novi film 'By The Sea' je i novi zajednički projekt slavnog hollywoodskog para Angeline Jolie i Brada Pitta.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Angelina Jolie UN-u govorila o izbjeglicama, sirijski izaslanik na to kazao: 'Ona je lijepa'

Planetarno poznati supružnici udružili su snage i filmske scene su snimali na Malti, a iako još nije ni izašao trailer filma već se šuška o nominaciji za Oscara. Ipak, Universal Pictures je objavio prve fotografije iz filma koji je privukao pažnju medija, a izgleda kako je riječ o emocionalnoj priči jer je Jolie prikazala u suzama ali ipak u sigurnom zagrljaju supruga.

Rade Šerbedžija o slavnim prijateljima: 'Slavom su izgubili slobodu i postali zatvorenici vlastitog života'

'To je priča o odnosu narušenom nakon gubitka bliske osobe, o ljubavi i putu oporavka. Bila mi je čast istražiti tu ljudsku stranu i raditi s tako divnim timom ljudi', rekla je Jolie u službenoj izjavi. S obzirom na sve što je prošla nakon dvostruke mastektomije i operacije kojom je odstranila jajnike i jajovode, Jolie se lakše poistovjetila s gubitkom.

Pročitajte cijelo pismo Angeline Jolie: 'Sada sam u menopauzi, neću moći imati više djece...'

Prava je inspiracija ženama diljem svijeta, a mnogi obožavatelji jedva čekaju i da novi film s Bradom što prije dođe u kina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene