Ma što...?

Ovo sigurno nije očekivala... Beyonce prate 2 NOVA skandala!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Beyonce niže same uspjehe, no s njima idu kontroverze. Točnije dvije nove...

Slavna diva Beyonce Knowles Carter objavila je novi album, a na singlu 'XO' koji je snimila u zabavnom parku našla se i audiosnimke neuspješne misije svemirske letjelice Challenger – time je naljutila NASA-u.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Zvijezda regije Propali brakovi, prevare, fizički obračuni: Pjevačica burnog života objavila fotku kad je imala samo 16

Jay Z i Beyonce u noćnom izlasku potrošili 100 tisuća dolara na pića

'Bili smo razočarani kad smo saznali da je snimka dana kad smo izgubili posadu heroja na Challengeru stavljena u pjesmu 'XO'. Trenutak u pjesmi bio je emotivno težak svima koji su imali obitelj, kolege i prijatelje na Challengeru. Odabrali smo skrenuti pažnju na to kako su naši voljeni živjeli i kako njihovo nasljeđe i dalje živi, a ne na njihov gubitak', rekla je June Scobee Rodgers, udovica pilota svemirske letjelice Challenger Dicka Scobeeja za američke medije.

No Beyonce naglašava kako to nije bio cilj. 'Suosjećam s obiteljima onih koji su izgubljeni u nesreći Challengera. Pjesma 'XO' snimljena je s najiskrenijom namjerom da pomogne onima koji su nekoga izgubili te da nas podsjeti kako se nepredviđene stvari uvijek mogu dogoditi. Poruka je da treba voljeti i cijeniti svaku minutu koju provodimo s onima koji su nam najvažniji. Tekstopisci su uključili audiosnimku u spot kao posvetu nesebičnm radu Challengerove posade u nadi kako nikad neće biti zaboravljeni', odgovorila je Beyonce.

Samo nekoliko sati nakon toj događaja, Beyonce je na svojem Instagramu objavila i nekoliko novih fotografija.

Kontroverze je podigla svojom verzijom poznate DaVincijeve 'Posljednje večere', a ona se našla na poziciji Isusa. Nije objavila  o čemu je riječ, no na Twitteru su se pojavili komentari kako je ipak malo pretjerala, dok drugima taj potez nije bio nimalo kontroverzan već samo umjetničko izražavanje.

Beyonce i Jay Z taj dan su viđeni u američkom Wynwoodu na Floridi koji je ukrašen različitim grafitima, pa je par iskoristio priliku za fotografiranje dok je Beyonce upravo te fotografije i podijelila na svojem Instagramu.

Uz veliki uspijeh uvijek dolaze i ona druga strana. No za Beyonce nema straha, sigurno ima još kojeg 'asa u rukavu'.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene