Kakva priča

Bila je toliko siromašna da je bilo dana kad je i gladovala, a sad se udala za milijardera i živi kao u bajci

Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: Getty) Natalia Vodianova (Foto: Getty) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) +0 Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Galerija

Natalia Vodianova i Antoine Arnault vjenčali su se na skromnoj ceremoniji u Parizu.

Ruska manekenka Natalia Vodianova udala se za nasljednika luksuznog modnog carstva LVHM i milijardera Antoinea Arnaulta, a sretnu je vijest podijelila na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Od tržnice do aristokracije Dok je bivši suprug aristokrat javno tugovao za njom, ona je već bila u vezi s drugim milijarderom

Pričalo se da će njihova svadba biti jedan od najraskošnijih događaja godine, međutim zbog pandemije koronavirusa sve se odigralo skromnije, pa su supružnici svoje sudbonosno da izrekli kod matičara u 16. Pariškom arondismanu. Na fotografiji i u snimci koje je podijelila na Instagramu Natalia i Antoine poziraju s osmijesima na licima, tek što su izašli iz zgrade matičara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Mladenka je blistala u kreaciji Ulyane Sergeenko, s opuštenom frizurom i minimalno šminke na licu, a mladoženja se odlučio za plavo odijelo s kravatom. Uz njih su bili njihovi najbliži koji su ih zasuli laticama ruža, a na Instagramu su im čestitke uputili brojni slavni prijatelji, između kojih i supermodel Naomi Campbell.

Natalia danas živi život kao iz bajke, no nije uvijek tako bilo. Naime, danas 38-godišnja ljepotica rođena u jednom ruskom selu, u djetinjstvu je živjela u velikom siromaštvu, radila je na tržnici gdje je prodavala voće i povrće, no tamo ju primijetio jedan modni agent koji ju je uveo u svijet mode. Sa samo 17 godina već je živjela u Parizu, a tri godine kasnije njezino se bogatstvo procjenjivalo na 20 milijuna dolara.

Iza nje je brak s poduzetnikom Justinom Portmanom, od kojeg se razvela 2011. godine i s kojim je dobila troje djece. Justinu je razvod toliko teško pao da je zbog toga završio na rehabilitaciji. 

"Ponašala se prema meni kao da me se srami. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Poslije smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovno budemo obitelj", otkrio je jednom prilikom povrijeđeni milijunaš, no Natalia je već uplovila u vezu s milijarderom Antonijem Arnaultom, s kojim je dobila još dvoje djece.

Antoine je sin Bernarda Arnaulta osnivača LVMH, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na više od 80 milijardi dolara i među najbogatijim je ljudima na svijetu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene