Nepopravljiv je!

Bivši partner Khloe Kardashian uhvaćen u zagrljaju nove tajanstvene djevojke dok joj je nježno šaptao na uho!

Tristan Thompson Tristan Thompson Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson +19 Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Galerija

Tristan Thompson ovih dana zabavlja se u Los Angelesu, a u noćnom klubu uhvaćen je s misterioznom djevojkom.

Bivši suprug Khloe Kardashian i košarkaš Tristan Thompson ovih dana provodi vrijeme u Los Angelesu. 

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Meta oštrih komentara Nakon pomalo bizarnog priznanja postala predmet ismijavanja: ''Varao te čak i na dan kad si rodila''

U noćnom klubu snimljen je s tajantsvenom djevojkom s kojom izmjenjuje zagrljaje i nježnosti. Iako je nedavno ostao samac zbog brojnih priča i skandala koje je priuštio Khloe u braku, čini se kako je sklon brzom zaljubljivanju, ali i zabavama za jednu noć.

Djevojka je Tristanu pružila apsolutnu pažnju u klubu dok joj je on usred glasne muzike šaptao nešto na uho.

U jednom trenutku primio ju je za vrat i poljubio u čelo što je djevojku razveselilo pa se smješkala.

Video iz kluba je zabilježio i Daily Mail, a možete ga pogledati OVDJE.

Prisjetimo se, Khloe i Tristan vezu su započeli 2016. godine, a njihov odnos bio je poprilično buran s brojnim prekidima i pomirenjima, sve do nedavnog skandala gdje je u javnost isplivalo da je Tristan otac djeteta osobne trenerice Maralee Nichols.

Tristan je u siječnju javno preuzeo i odgovornost za svoje postupke te se tom prilikom javno ispričao i Khloe.

''Ne zaslužuješ ovo, ne zaslužuješ sve ovo poniženje koje sam ti priuštio i kako sam te tretirao tijekom godina. Moji postupci definitivno ne odražavaju ono što osjećam prema tebi. Poštujem te i volim kako god to izgledalo. Užasno mi je žao'', rekao je tada, no čini se da je Khloe ovaj put zbilja krenula dalje.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +24 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u badiću zanimljivog kroja pokazala nikad tanji struk, izrez s prednje strane pokazao se kao pun pogodak!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 +15 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Celebrity Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a pažnju je krala i supruga glumca, koju ne viđamo često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene