Jako dirljivo

Procurila dosad neviđena snimka trogodišnjeg princa Williama i princeze Diane, pokazuje kako su živjeli iza zidova palače

Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) +0 Charles, Diana (Foto: Profimedia) Galerija

Objavljena je dosad neviđena snimka princeze Diane i princa Williama koja otkriva dio njihove obiteljske sreće.

U britanskim su se medijima pojavile dosad neviđene snimke koje pokazuju preslatki trenutak u kojem trogodišnji princ William "pomaže" svojoj majci, pokojnoj princezi Diani u šminkanju davne 1985. godine, a koja je nastala tijekom snimanja jednog od obiteljskih portreta.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Princ William koji danas ima 38 godina, u videu s puno pažnje i ljubavi stavlja mami Diani puder na lice, dok im se pridružuju njegov otac princ Charles i mlađi brat princ Harry.

Snimku pogledajte ovdje. 

Snimka se jako brzo proširila i društvenim mrežama, a obožavatelji kraljevske obitelji komentiraju koliko ih je dirnula.

"Ovo je jako slatko", "Sviđa mi se to jako", "Kako divno, nadobudni šminker", neki su od komentara.

Na službenim fotografijama, koje je tog dana snimio Tim Graham, princeza Diana pozira nasmiješena uz prinčeve Williama i Harryja dok sjede za klavirom u palači Kensington.

U drugoj snimci koja je također objavljena, trogodišnjeg Williama nagovaraju da poljubi Harryja, koji je tada imao samo jednu godinu. On se prvo nećkao, ali onda je iskoristio trenutak i brzo mu poklonio slatki poljubac. U jednom trenutku vidi se princ Charles koji se skriva iza rupčića i pokušava potaknuti dječake da gledaju u smjeru kamere. Oni pokazuju svoju nestašnu stranu šuljajući se, skrivajući se pod stolovima i izvijajući se iz naručja roditelja.

To su jedni od rijetkih prikaza obiteljske sreće britanske kraljevske obitelji i njihova života iza zidine palače.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene