uživa s nepoznatim muškarcem

Ljudska Barbie nekada je bila Ken, a nakon više od 100 plastičnih operacija na plaži je prava atrakcija!

Jessica Alves Jessica Alves Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alves - 1 Jessica Alves Jessica Alves Jessica Alves - 10 Jessica Alves - 4 Jessica Alves - 3 Jessica Alves - 2 Jessica Alves - 6 Jessica Alves - 7 Jessica Alves - 5 +2 Jessica Alves Galerija

Jessica Alves uživa na Tajlandu sa zgodnim muškarcem, a u jednodijelnom narančastom bikiniju raspametila je svoje pratitelje i probudila im maštu.

Brazilski voditelj Rodrigo Alves (37) stekao je svjetsku slavu svojom ovisnošću o operacijama kojih je imao više od 100 i pretvorio se u "ljudskog Kena", no prošle je godine odlučio da ipak želi biti žena i izgledati kao Barbie. Promijenio je ime u Jessica Alves i krenuo na hormonsku terapiju.

Pogledaj i ovo showbuzz 100 puta pod nož "Ljudski Ken" postao Barbie: Potrošila je preko 650.000 dolara na korekcije, a sada je bila na 12. operaciji nosa da može disati

Jessica trenutno uživa na Tajlandu gdje je upoznala zgodnog crnokosog muškarca s kojim provodi vrijeme. Na svom Instagram storiju objavila je niz fotografija s broda gdje vidno uživaju te razmijenjuju nježnosti.

Također, objavila je par videa na kojima pozira u jednodijelnom narančastom badiću te ističe svoje raskošne grudi, ali i zavodljivu figuru u čemu, čini se posebno uživa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Pokazala je svojim pratiteljima kako se zabavlja na Tajlandu, ne samo na plaži i na brodu nego i u klubovima

Prati ju skoro 6 milijuna ljudi koji vjerno prate gdje se kreće, što radi te je li se odlučila na još koji operativni zahvat.

Poznata je i po ulasku u Talijanski Big Brother nakon kojeg je izjavila da je dobila mnoštvo ponuda da bude Talijanska zečica, točnije da pozira za talijanski "Playboy".

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 +18 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Celebrity Livakovićeva majka u kratkoj haljini pokazala vitke noge i zasjenila ostale uzvanike na sinovu vjenčanju

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 4 +17 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Celebrity Razgolićena Meghan Markle došla podržati princa Harryja pa ga bacila u drugi plan, a on nije mogao sakriti razočaranje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene