Top ili flop?

Popularna regionalna zvijezda pohvalila se novim imidžom, koji ju je drastično promijenio, sviđa li se vama?

Sanja Vučić - 4 Sanja Vučić - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vučić - 8 Sanja Vučić - 6 Sanja Vučić - 1 Sanja Vučić - 3 Sanja Vučić - 5 Sanja Vučić - 7 Sanja Vučić - 10 Sanja Vučić - 9 Sanja Vučić - 4 Sanja Vučić - 3 +19 Sanja Vučić - 1 Galerija

Sanja Vučić drastično je promijenila svoj izgled, a novom frizurom pohvalila se na svojim društvenim mrežama. Sviđa li se vama recite nam u anketi.

Omiljena regionalna zvijezda Sanja Vučić pohvalila se novim imidžom na svojim društvenim mrežama koji ju je potpuno promijenio. Iako smo od nje navikli da često mijenja boju kose, Sanja je sada promijenila i frizuru te se odlučila na debele pletenice s pokojim svjetlijim pramenom, a novim izgledom iznenadila je pratitelje na Instagramu.

Pogledaj i ovo Sanja Vučić Prava transformacija! Omiljena Uraganka drastično promijenila svoj imidž: ''Što je ovo, vratite nam staru Sanju!''

Objavila je nekoliko Instagram priča na kojima se snimila s pletenicama, a pokazala je i svoje lice bez šminke preko kojeg je navukla filter.

Sanja je donedavno bila članica grupe ''Hurricane'' u kojoj su je mnogi u regiji i upoznali s Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević, ali trojka se raspala te su krenule u solo karijere dok su njih naslijedile nove djevojke pod istim nazivom grupe.

Hurikanke su susjednu Srbiju predstavljale na Euroviziji pretprošle godine i dogurale do finala.

Sanjini fanovi inače različito reagiraju na njena nova izdanja, a dok su neki oduševljeni promjenama, drugima se to baš i ne sviđa pa se znaju šaliti u komentarima: ''Vratite nam Sanju''.

A u anketi nam recite što vi mislite o Sanjinu novom imidžu

Sviđa li vam se novi imidž Sanje Vučić?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 Dario Zurovec - 1 +29 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' zabrinuo pratitelje novom objavom na Instagramu: ''Diskvalificiran sam...''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić +32 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Borna Kotromanić u upadljivom outfitu pokorila zagrebačku špicu, a svi su gledali što to ima na nogama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene