I to je riješeno!

Najmlađa milijarderka godinu dana nije znala koje će ime dati sinu, a sada je konačno otkrila tajnu!

Kylie Jenner Kylie Jenner Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner - 3 Kylie Jenner - 5 Kylie Jenner - 6 Kylie Jenner - 2 Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 3 Kylie Jenner - 2 Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner Kylie Jenner +4 Kylie Jenner Galerija

Kylie Jenner konačno je objavila ime svog sina, a nekoliko fotografija otkrilo je i kako izgleda preslatki dječačić.

Kylie Jenner konačno je pokazala svog sinčića i otkrila mu ime koje su ona i njezina obitelj skrivali dugih godinu dana od rođenja.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Kylie je na Instagramu objavila nekoliko njegovih fotografija, a u opisu je otkrila i koje je novo ime dječačića.

''Aire'', napisala je velikim slovima i stavila bijelo srce.

''Savršen je'', ''Anđeo'', ''Kralj!'', ''Konačno!!!'', ''Presladak je!'' pisali su njeni pratitelji u komentarima.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Kylie je Airea dobila s reperom Travisom Scottom, a rodila ga je početkom prošle godine. Sinčiću su prvo dali ime Wolf, ali su se nakon kratkog vremena predomislili uz objašnjenje da ne osjećaju kao da ga to ime opisuje.

Njegovo novo ime Aire znači ''božji lav'', a Kylie je ovu tajnu objavila nekoliko dana nakon što su počele kružiti glasine da su ona i Travis prekinuli svoju dugogodišnju vezu.

Kylie i Travis imaju i kćerkicu Stormi koja se rodila prije pet godina.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Nikola Anđelić Borna Ćorić Borna Čorić Borna Čorić +17 Katarina Ostojić Kaya - 8 Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 +27 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldo je objavio zanimljiv oglas za posao, a na ovu se poziciju nitko ne želi prijaviti, pogledajte o čemu je riječ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene