Ima što i pokazati!

Kylie Jenner u rupičastoj opravici s dubokim izrezom svu pažnju usmjerila je na bujne grudi

Kylie Jenner Kylie Jenner Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner +0 Kylie Jenner Galerija

Kylie Jenner pojavila se u bijeloj heklanoj haljini koja je pokazala njezino bogato popsje na tjednu mode u Parizu.

Popularna zvijezda Kylie Jenner stigla je na "Balmain" reviju u Pariz gdje je pokupila apsolutnu pažnju u svom modnom odabiru.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Naime, odjenula je bijelu ultrakratku heklanu haljinicu koja je posebno istaknula njezino raskošno poprsje, ali i zgodne tamnopute noge. Neobičnu opravicu uskladila je s prozirnim salonkama i zalizanom punđom. 

Kylie se pridružila Brooklynu Beckhamu i njegovoj supruzi Nicole Peltz na očekivanoj prezentaciji Oliviera Rousteinga.

Na svom Instagram profilu pohvalila se i s novom fotografijom u dugoj baršunastoj plavoj haljini koja je također imala duboki dekolte te je dokazala kako voli pažnju usmjerivati na svoj najveći atribut, a to su upravo grudi. 

Objavu joj je prva komentirala njezina polusestra Khloe Kardashian, a ni mnogi drugi nisu mogli ostati imuni na ovakav post pa su joj uputili niz komplimenata na račun izgleda:

"Sijaš kao dijamant", "Zapalila si sve", "Prezgodna", "Vatrena Kylie", "Top".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Bloom Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput objavila je presladak video u kojem je otkrila što njezin sinčić Bloom radi sa samo godinu i pol dana!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 6 +12 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević pokazala raskošan dekolte u pripijenom kožnom korzetu, dugo je nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene