Još neviđeno navijanje

Belinda u ekstazi! Sve je počelo obećanjem da će svirati potpuno gola ako Vatreni budu prvaci, a sad joj nema kraja!

Belinda Bedeković (Foto: Facebook) Belinda Bedeković (Foto: Facebook) Facebook 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Belinda Bedeković (Foto: Facebook) Belinda Bedekovic (Foto: Facebook) Belinda Bedekovic (Foto: Facebook) Belinda Bedekovic (Foto: Facebook) Borat (Foto: Getty) Belinda Bedeković (Foto: Instagram) Belinda Bedeković (FOTO: Instagram) +0 Belinda Bedekovic (Foto: Facebook) Galerija

Posljednjih dana u hrvatskim medijima piše se o Vatrenima, ali i Belindi Bedeković.

Posljednjih dana u hrvatskim medijima najviše se piše o Vatrenima, ali za mrvicu prostora uspjela se izboriti i Belinda Bedeković.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson (Foto: Instagram) Završni udarac Brak najslavnije Playboyeve zečice raspao se zbog kontroverznih scena s Kazahstancem Boratom?

I dok naši dečki jurišaju na prestižni naslov svjetskih nogometnih prvaka, klavijaturistica koju je proslavio slavni Borat u istoimenom filmu, odnosno glumac i komičar Sacha Baron Cohen, juriša na dobivanje što više medijske pažnje te klikova na svoje upitne videouratke koje redovito dijeli na društvenim mrežama.

Borat (Foto: Getty) Borat (Foto: Getty) Foto: Getty

Sve je počelo s obećanjem kako će svirati potpuno gola ako Vatreni osvoje naslov prvaka, zatim s navijačkom himnom "Hrvatska gori" koju je osmislila ona sama, a nastavilo se s još puno poprilično dugih videouradaka na kojima Belinda vatreno bodri naše nogometaše uz minimalno krpica na sebi.

Iako nije jedina medijski eksponirana Hrvatica koja je dala nekakvo obećanje u slučaju osvajanje spomenute titule, Belinda je svakako pokupila najviše medijske pažnje.

I to ne samo domaćih već i regionalnih medija koji s nestrpljenjem očekuju njezin sljedeći korak, ali i to hoće li dotična ispuniti svoje obećanje ako Hrvatska pobijedi ovu nedjelju u okršaju s Francuskom, što je lako moguće.

Do tada, mi smo na jednom mjestu skupili sve njezine dosadašnje objave s ovom temom, a hoćemo li Belindu u nedjelju gledati u dnevnoj sobi u obnaženom izdanju sa samo zlatnim sandalama na nogama te s klavijaturama u rukama, ostaje nam pričekati pa vidjeti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene