Ništa se nije promijenila!

Glumila je majku Sulejmana Veličanstvenog, njezin život prava je priča za sebe, a teško je povjerovati da ova glumica ima 79 godina!

Nebahat Cehre - 1 Nebahat Cehre - 1 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nebahat Cehre - 1 Nebahat Cehre - 3 Nebahat Cehre - 2 Nebahat Cehre - 1 Nebahat Cehre - 3 Nebahat Cehre - 2 Nebahat Cehre - 4 Nebahat Cehre - 5 Nebahat Cehre - 6 Nebahat Cehre - 7 +1 Nebahat Cehre - 8 Galerija

Ni 10 godina nakon serije gotovo se ništa nije promijenila, a njezin život prava je priča za sebe.

Nebahat Cehre u seriji ''Sulejman Veličansteni'' utjelovila je njegovu majku Valide, a njezin moćan i pomalo bahat lik svima je ostao u pamćenju.

Serija se emitirala od 2011. do 2014. godine, a Nebahat se od tada gotovo ništa nije promijenila.

Mnogima je teško povjerovati da turska glumica ima 79 godina, a kako danas izgleda pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NebahatÇehre (@nebahatcehre)

Sudeći prema njenim riječima, trikovi zaslužni za njenu ljepotu prilično su jednostavni.

Kada ovu zvijezdu pitaju kako joj polazi za rukom da uvijek bude u sjajnoj formi, ona odgovara: "Ne znam, ranije sam redovno odlazila u teretanu, ali sam često dobivala upale grla pa sam prestala sa tim".

Otkrila je da se jedno vrijeme bavila i tenisom, ali da je i s tim prestala, a očito su za njenu liniju potrebni bili samo geni.

Ipak, da joj zdravlje nije najbolje objavljeno je 2018. godine kad se proširila vijest da ima Alzheimerovu bolest, ali o tome se ništa više u medijima nije pisalo, a ona se s njom, čini se, dobro bori.

Nebahat je rođena u gradiću Samsun 1944. godine, a nakon očeve smrti preselila se u Istanbul. Njen otac umro je kada je imala samo pet godina, a kasnije je otkrila da se godinama teško borila s tom tragedijom.

Ova turska glumica bila je Miss Turske sa samo 15 godina, a predstavljala je svoju zemlju na izboru Miss svijeta u Londonu 1960. godine. Dok je radila kao model, mnogi redatelji su joj nudili uloge u filmovima i serijama, pa je započela glumačku karijeru koja joj je donijela dosta uspjeha.

No, njen život bio je daleko od jednostavnog. Životni scenarij nadmašio je sve serije u kojima je glumila.

Prijelomni trenutak u njenoj karijeri dogodio se 1964. godine kada je dobila glavnu ulogu u filmu "Kamali Zeybek".

Na setu serije zaljubila se u 14 godina starijeg glumca Yilmaza Guneyja. Smatrala ga je muškarcem svog života, ali ljubavna idila nije dugo trajala.

Ubrzo je saznala da je Yilmaz paralelno živio s još jednom ženom. Kada je to saznala, istog trenutka ga je ostavila i otputovala u Miami na izbor za Miss.

Dok je nije bilo, Yilmaz je dobio dijete s drugom ženom, a njihova ljubav nikad se zapravo nije ugasila pa se tako po povratku u Tursku ipak vratila njemu kad su ponovno morali zajedno glumiti.

Pružili su drugu šansu ljubavi, a šezdesetih godina publika u Turskoj ih je zvala "ružnim kraljem" i "kraljicom ljepote".

Par se vjenčao 1967. godine, ali rastali su se već sljedeće godine. Ubrzo su uslijedile priče kako je njihov brak bio nasilan, a njezin drugi partner otkrio je stravičan događaj za koji nitko tada nije znao.

"Potukli su se u klubu i Nebahat je ljuta otišla i počela trčati prema hotelu u kojem su bili smješteni. Yilmaz je sjeo u auto, pritisnuo gas i pred mojim očima pregazio ženu koju voli. Odletjela je od siline udarca i pala na ulicu. U bolnici je bila četiri dana, slomila je ključnu kost. Taj incident skrivali smo od svih. Njihov brak ubrzo se završio. ali nikad se zapravo nisu prestali voljeti", rekao je jednom prilikom Yavuz Demir.

Yilmaz je umro u Parizu u 47. godini, nakon teške bolesti, a Nebahat nije bila na sahrani niti je ikada posjetila njegov grob u Parizu.

Njena nova ljubav bio je košarkaš Yavuz Demir. Vjenčali su se 1976. godine, a rastali 1979. Neposredno prije razvoda, Nebahat je pobacila jer je smatrala da je njihova veza osuđena na propast.

"Odrasla sam s očuhom, nisam imala pravog oca, pa nisam željela da moje dijete prođe kroz istu situaciju. Obećala sam sebi da ću, ako ikada budem imala brak za koji mislim da će potrajati, imati i dijete", rekla je jednom.

No, čini se da takvu ljubav dosad još nije upoznala, a svoju djecu nikad nije imala.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić +11 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Celebrity Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju David Caruso - 15 David Caruso - 13 David Caruso - 22 David Caruso - 21 +18 David Caruso - 14 Nekad i sad Šokirat ćete se kad vidite kako legendarni Horatio danas izgleda, na najnovijim fotografijama potpuno je neprepoznatljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene