Dojmovi se još sabiru

Anatacha Filimone pobjednica je Supertalenta, ali konkurencija nije bila laka: ''Bila je ovo emotivna sezona''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta +11 In Magazin: Pregled finala Supertalenta Galerija

Hrvatska je sinoć bila napeta od iščekivanja, iznenađenja, ali i okupana suzama radosnicama. Gledatelji su odlučili – Anatacha Filimone Kević Zandamela pobjednica je osme sezone Supertalenta. Dojmovi i emocije još uvijek se sabiru, a djelić atmosfere s finala pogledajte u prilogu In magazina!

U spektakularnoj završnici Supertalenta, pobjedu je u osmoj sezoni odnijela Anatacha Filimone Kević Zandamela. Konkurenciju je pomela svojim predivnim glasom, izvodeći pjesmu "My Kind of Love". 

Pogledaj i ovo Anatacha Filimone - 8 Trebalo snage za progovoriti Suze djevojke koja je dirnula Hrvatsku svi su teško podnijeli, zbog neočekivane greške Frano ju je morao utješiti!

''Cijeli film života, sve u jednoj sekundi tako da...Znači ja ću nakon ovog sigurno plakati još dva tri dana, neću bit svjesna šta se dešava, ne znam više šta da kažem'', rekla je Anatacha. 

Konkurencija nije bila nimalo laka! 12 izvanrednih točaka bilo je najbolji kraj uzbudljive sezone. Ulazak u superfinale neopisiv je osjećaj:

''Nakon finala nemam kamo posebno otići. Ovo je nevjerojatna platforma i velika prilika za sve ovdje. Vrijeme je da počnem ulagati u nove naraštaje i pomoći im u ostvarenju snova, a istodobno njegovati svoju strast'', rekla je Siena. 

''Nakon Supertalenta se vraćam biti mama, to je cjelodnevni posao. Malo ću i predahnuti jer je ovo previše stresa, ali onda se vraćam na pozornicu i nastavljam nastupati'', rekla je Tetiana. 

Pobjednici su čestitke stizale i od žirija, kao i savjeti što dalje:

''Ja se za Anatachu ne bojim niti trenutka, znamo da je estrada nemilosrdna'', rekla je Martina Tomčić. 

''Mislim da je dobro iskoristiti taj trenutak bez obzira na eventualni umor od snimanja i svih ovih priprema, i krenuti dalje, pametno, smireno i iskoristiti trenutak'', smatra janko Popović Volarić. 

Iako im nije pripalo superfinale i pobjeda, Taekwondoo klub Marijan sinoć je pokazao kako sport može biti kreativan, spektakularan, ali i ujediniti nacije. Ples nas je nakratko ujedinio u svojoj ljepoti u velikom finalu Supertalenta i nastupom plesnog studija Korak. 

Balansirao je i svoj talent, ali i emocije, i to u nekoliko smjerova, sinoć, Emilio Alcantra. Dobro nas je razdrmao i neodoljivi Slavonac Fabijan Kovačević. 

Spektakularan trbušni ples i sve njegove čari donijela je Azra Grljević. 

Posljednja emisija donijela je najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe dosad! Od gotovo tisuću prijavljenih, 100 točaka s audicija, dvanaest najboljih stalo je na pozornicu u finalu Supertalenta.

''Ova sezona je baš bila posebna i drugačija, mislim da je veliku ulogu odigrala ova mala pauza, koju smo imali prisilno, pa smo se svi zaželili svega puno više, i rekao bi iz mog kuta gledanja da je bila emotivna sezona'', zaključio je Davor Bilman.

''Uželjeli smo se i kandidata, i jedni drugih i ja mojih ludih kreacija. Bilo je sjajno. A što se kandidata tiče mislim da smo imali superfinale, i pobjeda je otišla u prave ruke'', smatra Maja Šuput. 

Vokalni spektakl priuštila nam je još jednom Lucija Šarčević. 

Pridružio joj se i dječak moćnog glasa, 11-godišnji Josip Šušnjara. 

Mark Bagarić sinoć nije dignuo samo jedan prst u zrak, već nekoliko, i izmamio osmjeh na lice i žirija i publike.  Oleg Tatarinov pripremio je show za sva osjetila. 

A show i sljedeće godine ide dalje! Ono što vas već sutra čeka u In Magazinu je razgovor s pobjednicom. Možda vas njezina priča potakne da sljedeće godine vi budete na njezinu mjestu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) +0 Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) Celebrity Jedan od naših najpoželjnijih glumaca obnovio ljubavnu vezu s kolegicom, poznato je i kako su se ponovno zbližili

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišura Ivana Mišura - 3 Ivana Mišura - 2 Ivana Mišura - 1 +7 Ivana Mišura - 3 Celebrity Brak s bivšim Vatrenim i majčinstvo očito joj gode: Naša bivša misica privukla pažnju na jednom modnom događaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene