Više ne šuti!

Imućna muževa obitelj otpočetka ju je odbacivala, ali ona im je sad javno pokazala što misli o njima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karlie Kloss udala se 2018. za Joshuu Kashnera, koji je brat Jareda Kushnera, muža Ivanke Trump.

Svijet je obišla snimka nereda i šokantnog upada pristaša Donalda Trumpa u zgradu Kongresa, a Karlie Kloss otkrila je da je članovima obitelji pokušala objasniti da prihvate pobjedu Joea Bidena

Pogledaj i ovo Ivanka Trump Poput modela! Mezimica bivšeg američkog predsjednika viđena nakon dugo vremena sa suprugom na večeri, pažnju ukrala njezina vitka linija!

Naime, Karlie je udana za Joshuu Kushnera, a njegov je brat Jared Kushner, koji je oženjen Ivankom Trump, Donaldovom kćeri.

"Prihvaćanje rezultatata legitimnih demokratskih izbora je patriotski. Odbijanje da se to napravi i poticanje nasilja je antiamerički", napisala je Kloss u srijedu u devet navečer na svom Twitteru i jasno pokazala što misli o cijeloj političkoj situaciji. 

Njezina je objava ubrzo imala mnoštvo reakcija i komentara. "Reci to svojoj šogorici i šogoru", napisao je jedan pratitelj. "Pokušala sam", odgovorila mu je Karlie, koja očekuje prvo dijete s Joshuom. 

"Hvala ti, gospođo Kushner. Trebala bi o tome raspravljati na obiteljskoj večeri", "Žao mi je, no ne mogu biti uz tebe. Udala si se u tu stravičnu obitelj. Sigurna sam da misliš dobro, ali dio si toga zbog svog izbora", "Nemojte spominjati njezinu povezanost s Kushnerima. Ona je svoj čovjek i ima svoje stavove", "Ona je licemjerka", "Razvedi se od njega i svjedoči protiv svih njih", komentirali su ostali pratitelji. 

Kloss je vjerojatno odlučila objaviti svoje mišljenje nakon što je Ivanka u srijedu napisala da su napadači na Kongres američki patrioti.

"Američki patrioti, bilo kakvo kršenje sigurnosnih prepreka i nepoštovanje naših snaga reda je neprihvatljivo. Nasilje mora odmah stati. Molim vas, budite miroljubivi", istaknula je. 

Izbrisala je svoje riječi nakon što su ju pratitelji upitali kako može nazivati takve ljude domoljubima. Inače, odnos Karlie i Josha sa supružnicima Jaredom i Ivankom posljednjih je mjeseci napetiji nego inače. Dok su manekenka i njezin muž zagovornici Joea Bidena i demokrata, Jared i Ivanka su republikanci i najbliži Donaldovi savjetnici. 

Inače, Karlie i Joshua zajedno su osam godina, a vjenčali su se 2018. Upravo malo prije vjenčanja poduzetnik je upoznao dragu sa svojom bogatom obitelji čije se bogatstvo procjenjuje na milijarde dolara. Oni su smatrali da slavna manekenka nije dovoljno dobra za njega. Nije ih pridobila ni činjenica da je Karlie zbog Joshue prešla na židovstvo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Javnost je razljutila i Trumpova kći Tiffany (27), koja je usred šokantnih nereda i "umiranja demokracije", kako su to neki nazvali, čestitala svom bratu Ericu 37. rođendan na Instagramu. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +4 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije desetak godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a njezina ljepota s godinama je samo još izraženija

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene