I oni su na ulicama

Uznemirujuće tvrdnje zvijezda koje su se pridružile prosvjedima u SAD-u: "Pucali su na nas bez ikakvog razloga"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski, Jeremy Meeks i Halsey samo su neki od brojnih američkih zvijezda koje su se pridružili prosvjedima u SAD-u.

Slavna američka pjevačica Halsey i njezin bivši dečko Yungblud, jedna od najuspješnijih manekenki današnjice Emily Ratajkowski, kao i njezin kolega Jeremy Meeks, odlučili su se pridružiti i podržati masovne prosvjede u SAD-u i pokazati solidarnost s ostalim prosvjednicima koji dižu svoj glas nakon ubojstva Georgea Floyda u Minneapolisu od strane policije.

Pogledaj i ovo Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Ponosno marširao Gol i tetoviran svima zapeo za oko: O njegovoj pojavi na prosvjedima u SAD-u ne prestaje se pričati

Stanje na ulicama Los Angelesa kao i u ostatku SAD-a je kaotično, u tijeku su brojna uhićenja pa se čak šuškalo i da se sama Halsey našla iza rešetaka no ona je to opovrgnula na društvenim mrežama i podijelila svoje šokantno svjedočanstvo.

"Nisam bila uhićena. Na sigurnom sam. Morala sam pomoći ljudima da se sklone na sigurno. Pucali su na mene kao i na moje vršnjake, puštali su i plin. Prvi redovi su bili mirni i nisu provocirali nikoga ali mnogi nisu sada na sigurnom i završili su u pritvoru. Tisuće vas je svjedočilo da su počeli pucati gumenim mecima na nas bez ikakvog razloga", uznemirujuće su riječi koje je podijelila na Twitteru i uz to je pozvala svoje obožavatelje da doniraju novac u dobrotvorne svrhe kako bi pomogli izbaviti prosvjednike iz zatvora.

Na ulice je izašla i glumica Anna Kendrick, koja je na društvenim mrežama objavila snimku policijske obavijesti koja najavljuje početak policijskog sata u Los Angelesu i poručila svima da ostanu na sigurnom.

Model Jeremy Meeks, poznat i po tituli najseksepilnijeg zatvorenika, pridružio se prosvjednicima i pružio im podršku.

Manekenka Emily Ratajkowski objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj maršira ulicama Los Angelesa s natpisom u rukama, a podijelila je i fotografiju na kojoj piše poruka "uhitite policajce ubojice".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

"Policija je naoružana, a civili nemaju oružje. Ovo su nenasilni prosvjedi, ali postaju nasilni nakon što je vojska poslana na ulice", napisala je u jednoj od objava.

Glumica i zvijezda serije "One Tree Hill" Sophia Bush također je izašla na ulice natpisom o traženju jednake pravde za sve u slobodnoj zemlji Americi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Seve šuti ali Igor se oglasio: Na Instagramu jasno dao do znanja što misli o navodnim problemima u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene