Uvijek pozitivna

Voditeljica hrabro pozirala bez zavoja godinu i pol nakon stravične nesreće u kojoj je ostala bez ruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dea Đurđević skinula je sve zavoje nakon stravične nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.

Popularna televizijska voditeljica iz susjedne nam Srbije Dea Đurđević, kojoj je prije godinu i pol u stravičnoj nesreći autobus otkinuo ruku, nakon dugog i teškog oporavka skinula je zavoje i pokazala svima rezultat uspješnog i sretnog oporavka.

Pogledaj i ovo Dea Đurđević (Foto: Instagram) Kakva upornost, bravo! Pola godine nakon nesreće u kojoj joj je otkinuta ruka, voditeljica skinula gips

Dea je fotografiju bez zavoja objavila na svom profilu na Instagramu, gdje je pozirala na svom radnom mjestu, odnosno u studiju gdje radi kao voditeljica, i prisjetila se početaka svoje karijere.

"Danas je počela moja šesta sezona na TV Pink. Prije nego što sam se prvi put pojavila kao reporter bila sam volonter u informativnoj redakciji (tek što sam završila Fakultet političkih znanosti), zatim su prepoznali moj trud i počela sam raditi na svom prvom radnom mjestu kao reporterka Jutarnjeg programa RTV Pink. Nakon dvije sezone truda, rada na sebi i ulaganja u dodatno obrazovanje i prakse na Pink televiziji, menadžment televizije na čelu s Željkom Mitrovićem dao mi je novu priliku za napredovanje. Postala sam voditeljica najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji - voditeljica Novog jutra. I ta bajka traje evo već četiri sezone. Želim zahvaliti na tome što sam dio Pinkove obitelji i što su jednoj djevojčici dali priliku da postane žena kakva je sanjala da će biti. Hvala vam", napisala je Dea u objavi na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on

Voditeljica je u stravičnoj nesreći nastradala u veljači prošle godine nakon što je imala lakši sudar s drugim automobilom. U trenutku kada je izlazila iz svojeg auta kako bi se dogovorila s drugim vozačem što i kako dalje, na nju je naletio autobus. Na sreću, liječnici su joj uspjeli spasiti ruku, a nakon svega uslijedio je težak oporavak.

No Dea se u cijeloj priči pokazala kao iznimno hrabra žena. Već na samom mjestu nesreće tješila je druge uznemirene sudionike, a na televiziji se pojavila samo dva mjeseca nakon toga. Nakon pola godine skinula je gips, a nakon što je u lipnju pokazala ožiljke, neustrašiva Dea sada je skinula i sve zavoje. U međuvremenu se i zaručila za dugogodišnjeg partnera i televizijskog reportera Mladena Mijatovića, koji joj je cijelo vrijeme velika podrška.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Celebrity Baš voli kratko: Svojim stilom oduševljava regiju, u minijaturnoj haljini istaknula vitku figuru i lijepe noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene