'Uživam u svom tijelu'

I bogata nasljednica se skinula gola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone krasit će svibanjsko izdanje najpopularnijeg magazina za muškarce. Naravno, riječ je o Playboyu.

Britanski model i kći vlasnika Formule 1, 28-godišnja Tamara Ecclestone zablistat će u glamuroznom izdanju, kako to i dolikuje njezinu bogataškom statusu.

'Veoma sam ponosna na ovo prekrasno snimanje', izjavila je u službenom priopćenju britanska ljepotica. 'Kao žena uživam u svom tijelu i osjećam se prekrasno - kako iznutra tako i izvana.

Pogledaj i ovo showbuzz svi su stali pogledati Procurile nove fotke sa snimanja popularne američke serije u Dubrovniku, evo čime je holivudska ekipa privukla pažnju

>> Dala naslutiti: Ovo je njezina 'blaga' fotka iz Playboya!

Playboy je čista ikona. U 60 godina postojanja na svojim je stranicama ugostio neke od najljepših žena na svijetu. Veoma sam počašćena što sam dio nasljeđa koje će ostaviti iza sebe', izjavila je Tamara koja se trenutno nalazi u sretnoj vezi sa zaručnikom Jayom Rutlandom.

Može se reći kako Tamara pomalo kroči stazom svoje majke Slavice Ecclestone koja je u mladim danima također gola pozirala za tadašnje jugoslavenske časopise namijenjene muškoj populaciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene