Stigla i policija

FOTO Skinula se gola i zaplesala usred utakmice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bilo je i onih koji su osudili takvo ponašanje.

Manekenka Heather McCartney izazvala je burne reakcije nakon što je priredila pravi skandal na nogometnoj utakmici. Ova je ljepotica naime skinula odjeću sa sebe i zaplesala u loži nakon pobjede Hawthorna protiv Sydney Swansa u finalu australske nogometne lige.

Pogledaj i ovo Rose Bertram Imala je što i pokazati Jedva je sakrila grudi u haljini koju je odjenula na prestižni festival, a bez seksi proreza to ne bi bilo to

Ubrzo nakon što je to napravila stigla je i policija koja je imala namjeru uhititi manekenku, no ona je pobješnjela te je počela udarati i gristi policajce koji su joj pokušali staviti lisice. Na kraju je ipak provela noć u zatvoru i morala platiti novčanu kaznu za svoje ponašanje.

FOTO Naša manekenka seksi figurom zavodi i po Grčkoj

'Rekla sam da ću se razodjenuti ukoliko Hawthorn pobijedi. Oni su pobijedili pa sam se ja skinula. Kako je to bio j... dan, bilo je fantastično', izjavila je McCartney.

Iako je primila puno čestitki od svojih obožavatelja na Facebooku, njezin potez je razbjesnio mnoge uključujući i udrugu navijača AFL-a.
'Top je sramota. Na takve utakmice dolaze cijele obitelji. Ovaj potez je suprotan svemu onome čemu AFl teži. Nada se da će liga strogo kazniti osobe koje su stajale iza ovog', opomenuo je glasnogovornik udruge navijača Brian Clarke, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene