Karte na stol

Tara ovog ljeta provorica novim latino ritmom koji odmah poziva na ples, a ona neodoljivo podsjeća na latino divu J.Lo

Tara - 2 Tara - 2 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tara - 4 Tara - 3 Tara - 1 +0 Tara - 2 Galerija

Tara je za svoje obožavatelje pripremila ljetni singl "Karte singl" stvoren za vruće ljetne noći i plesanje.

Ako pripremate ljetni soundtrack onda definitivno uvrstite na popis i novu Tarinu pjesmu "Karte na stol". Riječ je o vrućem, zaraznom latino ritmu koji vas zove na ples.

Pogledaj i ovo Tara - 3 pjesma "na vrhu" Potpuno neočekivano od Tare: Poslušajte njezinu prvu baladu koja će mnoge iznenaditi


"Ovaj ritam mi jako odgovara jer volim salsu, bachatu i sve latino plesove što autor glazbe i stihova Ivan Zak jako dobro zna i to je bila inspiracija za ovu pjesmu koja je idealna za vruće ljetne noći i plesanje ispod zvjezdanog neba. Nema boljeg osjećaja nego zapjevati i zaplesati s publikom i s njima stvarati uspomene. Veselim se koncertima koji su u najavi i nadam se da više neće biti odgađanja“, poručila je Tara koja nas uvodi u ljeto laganim, zavodljivim latino ritmom, a mnogi ponovo komentiraju da pjevačica neodoljivo podsjeća na latino divu J.Lo.

Spot za novu pjesmu potpisuje IZ Production, a u spotu se pojavljuje i bivši Mister Turizma Hrvatske Antonio Lamaro koji glumi zavodnika u ovom rasplesanom spotu koji odlično dočarava atmosferu noćnog kluba. Prava provokacija za sve one željne izlazaka i dobre zabave.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) +0 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Celebrity Obuzdala je 18 godina starijeg preljubnika koji pazi na djecu dok ona u sićušnom bikiniju pokazuje bujnu pozadinu na plaži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene