evo kako je bilo

Tambura All Stars: Tamburaška fešta kakvu Dubrovnik nije vidio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovakvu tamburašku feštu Dubrovnik, a može se slobodno reći niti Hrvatska, nisu vidjeli.

Prvi puta na istoj su pozornici do pet ujutro nastupila su tri najpopularnija tamburaška sastava u zemlji, Bosutski bećari, Slavonia band i Mejaši.

Pogledaj i ovo Mejaši - 1 ''izgledalo je gadno...'' Mejaši kreću na treću australsku turneju: Koja iskustva u zemlji klokana više ne namjeravaju ponoviti?

Otvorenje ljetne sezone kluba Revelin - evo što vas čeka

Atmosfera kakvu bi poželio svaki klub, ples i pjesma od prve do zadnje minute, od tamburaških standarda, do autorskih hitova sva tri banda, pa do obrada rock i pop hitova, tamburaška je reprezentacija Hrvatske više nego opravdala taj epitet.

Kao vrhunac večeri, ili bolje rečeno jutra, sva su tri sastava na pozornici, zajedno s punim Revelinom izvela "Mojoj majci" i "Lijepa li si". Nad najljepšim je gradom na svijetu svitalo, a publika, među kojom je bio i nemali broj stranaca kojima je ovaj glazbeni stil poprilično egzotičan, je iz sveg glasa pjevala.

Koncert 'Tambura All Stars' po unaprijed osmišljenom scenariju, pokazao se kao pun pogodak, pa se već u Revelinu šuškalo kako bi mogla uslijediti turneja po istom obrascu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene