Kićo ima spot

PREMIJERA Spot za pjesmu 'Otiš'o je s mirisima jutra' vani 20 godina!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prekrasna pjesma 'Otiš'o je s mirisima jutra' Kiće Slabinca nakon dvadeset godina dobila je video spot.

Kićo Slabinac snimio je spot! Redatelj Alen Kocić Koc je u okolici sela Orubica kraj Nove Gradiške snimio idilične kadrove koje su Kiću vratile u doba djetinjstva i probudile uspomene na njegovog oca.

Pogledaj i ovo Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ponižavanje žena? Kićo na nogama zbog presude: ''Zbog mojeg bećarca su se potukli na jednoj svadbi''

Opća opasnost predstavlja spot za singl 'To sam ja'!

U realizaciji spota i što vjerodostojnije priče pomogli su glumci amateri : Željko Krznarić, ujedno i autor teksta pjesme, Željka Matijević, Marija Madžarević, Luka Madžarević, Dominik Solić te Nora Despotović. Ova pjesma objavljena je još 1995. godine na albumu Ako zora ne svane i za nju nikad nije snimljen spot, a zbog ganutljive priče o smrti oca publika joj je nametnula svoj naslov Otiš'o je otac moj polako.

Budući se radi o evergreenu, Kićo je odlučio snimiti spot baš za nju i na taj je način približiti i televizijskoj publici. Inače, redatelj i asistentica te ujedno i scenaristi ovog spota Alen Kocić i Marina Lalić dobitnici su ukupno sedam prestižnih nagrada na međunarodnim natjecanjima dokumentarnih filmova s promotivnim filmom o Slavoniji Duša zlatne zemlje.

O svemu je Kićo kratko prokomentirao: 'Ja rijetko snimam spotove, a kad to učinim onda je to naj pjesma i spot!' Premijeru spota Otiš'o je s mirisima jutra (Otiš'o je otac moj polako) pogledajte PREMIJERNO na Dnevnik.hr-u. 

Režija: Alen Kocić Koc
Asistent režije: Marina Lalić
Kamera: Jadranko Đurić, Karla Kocić
Montaža: Alen Kocić Koc
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene