U Dubrovniku

Revelin dovodi DJ imena: Sezona partijanja na vrhuncu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi puta u Dubrovnik, 30. srpnja, dolazi i nizozemski Dj i producent Don Diablo.

Kako se sezona bliži vrhuncu, tako je sve teže naći mjesto u dubrovačkom Culture clubu Revelin. Iako bi netko nakon velikog Revelin festivala na kojem su nastupili Roger Sanchez, Julian Jordan i duo Redondo, očekivao makar kratko zatišje, svjetski poznati DJi ne prestaju dolaziti.

Pogledaj i ovo showbuzz Culture club Revelin 'Garden of Art': Party je potrajao do jutra - imamo i dokaze!

Finale Revelin festivala: Strani i domaći gosti uživali u spektaklu!

Tako će drugi dio srpnja, osim redovitih partyja La Fieste, Goe i domaćih DJa, obilježiti nastupi Firebeatza, Crazyibize i Don Diabla. Zanimljivo je da će nizozemski duo Firebeatz, kojeg čine Tim i Jurre, 23. srpnja prvi puta nastupiti u Dubrovniku. Poznati su po žestokoj produkciji i energičnim Dj setovima, a proslavili su ih hitovi “Funky Shit,” “Where’s Your Head At,” “Miniman,” “Dear New York” i “Here We F*cking Go”.

Mađarski duo Crazibiza brzo je, nakon pojavljivanja na sceni 2012., osvojio svjetsku scenu. Objavili su više od 100 izdanja i remikseva za najcjenjenije kuće kao što su Defected, Ushuaia, Pacha, Ministry of Sound, Hed Kandi i druge. Radio show koji tjedno vode u Budimpešti sluša više od 200 tisuća ljudi. Nakon prošlogodišnjeg nastupa mnogi će jedva čekati da ih u dubrovačkom Culture clubu Revelin vide i čuju i 25. srpnja.

2. kolovoza svira Fedde Le Grand, a 28. kolovoza Paul Van Dyk

Prvi puta u Dubrovnik, 30 srpnja, dolazi i nizozemski Dj i producent Don Diablo. Podsjetimo, bombardirao je plesne podije objavljujući za Axwellov “Axton label”, Protocol recordings Nickyja Romera i nekoliko hitova za “Spinnin’ records. Tvrtka Warner brothers naručila mu je glavnu temu za dugo očekivanu igru “Batman Arkham Origins”. Njegova klupska himna “Starlight (Could you be mine), nakon potpisivanja za Axwellov label, sletjela je izravno na Beatport top 5.

Srpanj će, dakle, u Revelinu završiti spektakularno, a uskoro ćemo objaviti i još ambiciozniji raspored za srpanj.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene