Bilo je bolno

Iza posljednje fotografije omiljenog Hagrida krije se priča koja tjera suze na oči, otkriveni su i detalji njegovih posljednjih trenutaka

Emma Watson i Robbie Coltrane Emma Watson i Robbie Coltrane Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Watson i Robbie Coltrane Robbie Coltrane Robbie Coltrane Robbie Coltrane Ekipa filma \ +0 Ekipa filma \ Galerija

Posljednja fotografija Robbieja Coltranea snimljena je s Emmom Watson iz Harry Pottera s kojom se susreo na obilježavanju 20. godišnjice prvog filma o čarobnjaku koji ih je proslavio.

Posljednja fotografija preminulog britanskog glumca Robbieja Coltranea, snimljena je mjesecima prije njegove smrti, a prikazuje intimni trenutak s njegovom kolegicom iz Harryja Pottera Emmom Watson.

Pogledaj i ovo Evanna Lynch više nije plavuša Pamtimo je kao simpatičnu Lunu iz Harryja Pottera, no otad se dosta promijenila, a godinama je u tajnosti ljubila i kolegu iz filma!

Fotografija je snimljena na događanju povodom obilježavanja 20. obljetnice prvog filma o Harryju Potteru, a Robbie i Emma su uhvaćeni usred razgovora nježno se gledajući u oči.

Robbijeva smrt sve je iznenadila no on je ranije progovorio o svojim zdravstvenim problemima, rekavši da se tijekom posljednjih godina borio s boli 24 sata dnevno. Patio je od osteoartritisa, najčešćeg tipa artritisa u Velikoj Britaniji.

"Ostao sam bez hrskavice u koljenu. Ni najgorem neprijatelju ne bih poželio takvu bol. Bilo je jednostavno grozno. Ljudi se vjerojatno pitaju zašto šepam, zašto sam ovakav kakav jesam i to je razlog", izjavio je u jednom od intervjua za Daily Mail od prije nekoliko godina.

Emma Watson s kojom se Robbie snimljen na svojoj posljednjoj fotografiji osvrnula se na njegovu smrt i shrvana se oprostila od njega putem društvenih mreža.

"Počivaj u miru, Robbie Coltrane. Robbie je bio kao najzabavniji ujak kojeg sam ikada imala, ali najviše od svega bio je duboko brižan i suosjećajan prema meni kao djetetu i odrasloj osobi. Njegov je talent bio toliko golem da je imalo smisla da glumi diva - mogao je ispuniti svaki prostor svojom briljantnošću. Robbie, ako ikada budem tako ljubazan kao što si ti bio prema meni na filmskom setu, obećavam da ću to učiniti u tvoje ime i sjećanje. Znaj koliko te obožavam i divim ti se. Stvarno će mi nedostajati tvoja slatkoća, tvoji nadimci, tvoja toplina, tvoj smijeh i tvoji zagrljaji. Stvorio si od nas obitelj. Znaj da si to bio za nas", napisala je Emma u emotivnoj objavi koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Robbie je preminuo u 73. godini, a zbog bolnog osteoartritisa nije mogao hodati i živio je povučeno u brdima zapadno od Glasgowa u unajmljenoj prenamijenjenoj štali. Prošle se godine ipak pojavio u televizijskom specijalu povodom obilježavanja 20. godišnjice prvog filma iz franšize Harry Potter i šokirao brojne fanove koji nisu znali da je u kolicima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić i Filip Dodić - 6 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +26 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić osvanula s novim imidžem, a sve je zaintrigirao i zgodni frajer uz kojeg je nasmiješeno pozirala!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +6 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Grašo i Hana uhvaćeni u rijetkim zajedničkim trenucima opuštanja, a imali su i najslađe društvo sa sobom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene