baš nesvakidašnja priča

Brak koji već godinama šokira javnost: Ljubav s 35 godina mlađom suprugom započela je na pomalo bizaran način!

Woody Allen i Soon-Yi Previn - 2 Woody Allen i Soon-Yi Previn - 2 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Allen - 3 Woody Allen - 4 Woody Allen - 5 Woody Allen - 7 Woody Allen i Soon-Yi Previn - 1 Woody Allen i Soon-Yi Previn - 2 Woody Allen i Soon-Yi Previn - 3 Dylan Farrow - 1 Dylan Farrow - 2 Dylan Farrow i Mia Farrow - 1 +9 Dylan Farrow i Mia Farrow - 2 Galerija

Redatelj Woody Allen u sretnom je braku s 35 godina mlađom Soon-Yi Previn, a njihova ljubav započela je na doista čudan način.

Redatelj Woody Allen već 26 godina u sretnom je braku s 35 godina mlađom Soon-Yi Previn, a njihova ljubavna priča uvijek izaziva nelagodu kod javnosti zbog toga kako je počela.

Naime, Soon-Yi je posvojena kći Woodyjeve bivše djevojke Mie Farrow.

U dobi od šest godina iz Južne Koreje posvojili su je Mia Farrow i njezin tadašnji suprug Andre Previn.

Nakon što su se Farrow i Previn razveli, Farrow je započela vezu s Allenom. Kad su Farrow i Allen tek započeli vezu, Soon-Yi je imala 11 godina. No, kad je napunila 21, ona i Woody započeli su romantičnu vezu kada je Allen imao 57 godina i još uvijek bio u vezi s Farrow.

Njihova je veza otkrivena kada je Farrow pronašla gole Soon-Yijine fotografije u Allenovoj kući.

Allen i Previn vjenčali su se u Veneciji u Italiji 23. prosinca 1997. i od tada su usvojili dvoje djece, Bechet i Manzie.

Nekoliko godina prije toga, Allen je ocrnjen od Hollywooda još od pokreta #MeToo zbog optužbi da je zlostavljao svoju posvojenu kćer 1990-ih, a za koje je rekao da ih je izmislila njegova bivša partnerica Mia.

U rijetkom intervjuu, Allen je za Variety rekao da je njegova reakcija uvijek bila ista kada su ga pitali o odgovoru na optužbe danas 38-godišnje Dylan Farrow.

"Situaciju su istraživale dva velika tijela, ne ljudi, nego dva velika istražna tijela. I oboje su, nakon dugih detaljnih istraga, zaključili da nema osnova za ove optužbe", rekao je Allen.

"Nije bilo ništa od toga. Činjenica da se na tome zadržava uvijek me tjera na pomisao da se možda ljudima sviđa ideja da se o tome priča", dodao je.

Upravo zbog ovih seksualnih optužbi, Allen je na posljednjem javnom pojavljivanju bio izviđan od publike dok je stigao na premijeru svog filma ''Coup de Chance'' na 80. Venecijanskom film festivalu.

Allen je pod ruku držao suprugu dok su izašli iz automobila, no aplauz je zasjenilo zviždanje onih koji su se protivili njegovoj prisutnosti zbog optužbi da je seksualno napao svoju posvojenu kćer što on odlučno negira.

Pojavljujući se na tiskovnoj konferenciji ranije tog dana, Allen je priznao da je bio vrlo sretan cijeli život i nije smatran odgovornim za stvari koje je loše radio u svom poslu.

Četverostruki dobitnik Oscara postao je figura koja izaziva podjele u Hollywoodu posljednjih godina, a mnoge zvijezde njegovih filmova distancirale su se od njega nakon ponovnog fokusa na optužbe da je seksualno napastvovao Dylan, svoje posvojeno dijete s bivšom partnericom Miom Farrow.

Međutim, Allen je rekao da ga je kroz život i karijeru blagoslovio srećom.

''Imao sam dva roditelja puna ljubavi, imam dobre prijatelje. Imam divnu ženu i brak, dvoje djece. Za nekoliko mjeseci imat ću 88 godina. Nikad nisam bio u bolnici. Nikada mi se ništa strašno nije dogodilo. Imao sam jako, jako sreće cijeli svoj život'', rekao je Woody.

Inače, neki od najpoznatijih filmova koje je Woody režirao su ''Annie Hall'', ''Ponoć u Parizu'', ''Kišni dan u New Yorku'' te mnogi drugi.
 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maura Higgins - 16 Maura Higgins - 21 Maura Higgins - 20 Maura Higgins - 12 +26 Maura Higgins - 13 Celebrity Na prvu ova haljina možda djeluje čedno, no kad malo spustite pogled imat ćete što vidjeti!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 5 Julia Fox - 7 +17 Julia Fox - 8 Celebrity Najintimnije dijelove tijela nije uspjela sakriti ni komadićima metala, a pitanje je može li se ovo što nosi uopće nazvati odjećom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene