Obitelj je dobro

Mario Valentić podijelio snimku i fotografije iz kuće u rodnoj mu Petrinji: "Hvala svima na pomoći"

Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 4 Mario Valentić (FOTO: Instagram) +0 Mario Valentić Galerija

Mario Valentić na društvenim je mrežama objavio video oštećene kuće u rodnoj mu Petrinji.

Glumac i profesor kineziologije Mario Valentić na društvenim je mrežama podijelio video i fotografije iz rodne Petrinje, gdje mu je u razornom potresu stradala kuća.

Pogledaj i ovo Mario Valentić sretna obitelj Mario Valentić snimljen u veselim trenucima s partnericom i malenim sinom, koje inače drži podalje od javnosti!

Mario je na u pričama na Instagramu objavio snimku na kojoj pokazuje nastalu štetu, radnike koji mu pomažu na sanaciji krova te snimku iz središta grada.

"Sanacija. Još dva dana do Nove godine", napisao je Mario uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic)

Dodao je i kako je njegova obitelj dobro.

"Hvala svima, ljudi!! Izazovno je, al' dobro je, djelujemo", napisao je na Facebooku i zahvalio svima na dobroj volji za pružanje pomoći.

U komentarima je dobio brojne poruke podrške.

"Dragi Mario, mislila sam danas na tebe. Nadam se da su svi tvoji dobro. Duboko sam potresena ovim užasnim potresom koji je zadesio Petrinju i okolicu", "Gdje je više kraj ovome?", "Jesi li dobro", pisali su mu zabrinuti pratitelji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Janković (Foto: Instagram) Mate Janković, kuhar +0 Mate Janković (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatski chefovi udružili snage u razorenoj Petrinji: "Na meniju je ono što je donacija i što možemo pripremiti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene