Tragičan odlazak

Brutalno je ubijena kad je imala samo 26 godina, neki tvrde da se bojala orgijama opsjednutog muža

Sharon Tate (Foto: Getty) Sharon Tate (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Tate (Foto: Profimedia) Sharon Tate (Foto: Profimedia) Sharon Tate (Foto: Profimedia) Roman Polanski i Sharon Tate snimljeni nakon vjenčanja 1968 (Foto: AFP) Sharon Tate (Foto: Getty) Charles Manson (Foto: Profimedia) Charles Manson snimljen 2009. u kalifornijskom zatvoru Corcoran (Foto: AFP) +0 Charles Manson (Foto: AFP) Galerija

Na današnji dan 1969. godine članovi kulta Charlesa Mansona ubili su poznatu glumicu Sharon Tate.

Bilo je to ubojstvo koje je šokiralo cijeli Hollywood i šire.

Pogledaj i ovo Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 2 Zanimljiv razlog Quentin Tarantino objasnio zašto u skoro svakom filmu snima ženska stopala: ''Optužili su me da imam fetiš''

9. kolovoza davne 1969. godine članovi kulta Charlesa Mansona ubili su poznatu glumicu Sharone Tate i nekolicinu njezinih prijatelja u njezinoj vili koju je dijelila sa suprugom, redateljem Romanom Polanskim.

Ubojice su žrtve usmrtile brojnim ubodima noža, a plavokosa Sharon zadobila ih je čak 16. Nakon toga njezinom krvlju ubojice su ispisale riječ "svinja" na ulaznim vratima. Tijela je drugo jutro pronašla spremačica s ukupno 102 rane. Da stvar bude još gora, Sharon je bila u osmom mjesecu trudnoće.

Sharon Marie Tate rođena je 24. siječnja 1943. godine u Dallasu, a do svoje prerane smrti 1969. godine, plavokosa ljepotica ostvarila je uloge u 12 filmova i serija. Njezina najpoznatija uloga bila je ona Sarah Shagal u filmu "Bal vampira" iz 1967. godine, a na setu tog filma upoznala je budućeg supruga Romana Polanskog.

Već 1968. godine par se vjenčao, a godinu i pol nakon londonskog vjenčanja Sharon je ubijena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Kontroverzni redatelj u kasnijim je intervjuima opisivao vrijeme sa Sharon kao "najbolje u životu" te nije skrivao koliko je šokiran smrću svoje lijepe i mlade supruge, no bilo je i onih koji su tvrdili kako je njihov brak bio daleko od idealnog te kako se glumica zapravo bojala svoga supruga.

Također, neko se vrijeme pričalo kako je redatelj snimao amaterske sado-mazo porniće sa Sharon u glavnoj ulozi, a uratke je često dijelio sa svojim prijateljima. Šuškalo se i kako je volio kućne orgije, koje je također snimao, a po noćnim klubovima je tražio djevojke koje bi dovodio Sharon za seks utroje.

"Govorio joj je kako da se oblači, kako da se šminka, što želi od nje, što ne želi. U potpunosti je upravljao njezinim životom", rekla je Tateina bliska prijateljica jednom prilikom, a potvrdila je i kako je glumica i do tada imala težak život te problema sa samopouzdanjem.

Glumica je bila svjesna kako uloge dobiva uglavnom zbog izgleda, no stalno je od drugih tražila potvrdu da je lijepa. Kako je odrastala bez oca kojeg nikada nije bilo kod kuće zbog posla, njezin biograf tvrdi kako je uvijek tražila dominantne muškarce, a navodno ju je sa svega 17 godina silovao talijanski vojnik tijekom spoja.

Sharonin se život tako ugasio sa svega 26 godina, a njezino ubojstvo prati i najnoviji film Quentina Tarantina "Once Upon A Time in Hollywood". Glumicu je utjelovila Margot Robbie   koja je u kratkom roku postala velika zvijezda i holivudska miljenica, a kritičari su pohvalili njezin rad i na ovom kinohitu. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +4 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Njihovu braku svi se čude, ali nisu ih uzdrmali ni zlobni komentari na račun razlike u godinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene