vrući prizori!

Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

Victoria De Angelis s prijateljicama Victoria De Angelis s prijateljicama Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Victoria De Angelis s prijateljicama - 2 Maneskin - 8 Maneskin - 3 Maneskin - 2 Maneskin - 3 +5 Maneskin Galerija

Victoria De Angelis iz benda Maneskin snimljen je na plaži na Ibizi gdje je s prijateljicama priredila show za sve prisutne.

Basistica popularnog talijanskog benda Maneskin, Victoria De Angelis, uživa u zassluženom odmoru na Ibizi, gdje nikako nije mogla izbjeći paparazze.

Na odmoru su joj se pridružile i prijateljice s kojima je na plaži priredila pravi show za sve okupljene. Osim što su se sve skinule u toples, Victoria je s jednom od njih u moru izmjenjivala strastvene poljupce.

Nije poznato tko je djevojka s kojom se ljubila no iz fotografja koje možete vidjeti u galeriji, čini se da je s njom ipak veže nešto više od prijateljstva.

Victoriji golotinja inače nije strana i na Instagramu ima hrpu svojih razgolićenih fotografija, a često i nastupa polugola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria De Angelis/ Måneskin (@vicdeangelis)

S djevojkama se na Ibizi zabavljao još jedan član Maneskina, gitarist Thomas Raggi, dok zvijezda benda, pjevač Damiano David, ovaj put nije bio prisutan.

Podsjetimo, grupa Maneskin je 2021. godine osvojila Eurosong s pjesmom "Zitti E Buoni", a od tada njihova popularnost ne prestaje rasti.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +30 Ivana Knoll - 1 Celebrity Pogledajte kako izgledaju fotografije koje je Ivana Knoll sama objavila, na onima koje su drugi snimili ne izgleda tako: "Vidjela sam te na stadionu i...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić - 1 Mario Mandarić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 +29 Mario Mandarić, Helena Naletilić Celebrity Omiljeni domaći chef i njegova supruga rastopili su sve redom preslatkom objavom: "Naš novi mali, slatki član obitelji"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene