Još ga voli

Ostavio ju je pred vjenčanje i pobjegao u drugu zemlju, a ona ga je primila natrag

Asli Enver (Foto: Instagram) Asli Enver (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Asli Enver (Foto: Instagram) Asli Enver (Foto: Instagram) Asli Enver (Foto: Instagram) Asli Enver (Foto: Instagram) Murat Boz (Foto: Instagram) Murat Boz (Foto: Instagram) +0 Murat Boz (Foto: Instagram) Galerija

Atraktivnu glumicu Asli Enver hrvatska publika pamti po ulozi u hit seriji "Istanbulska nevjesta".

Brojni slavni parovi svojoj su ljubavi dali drugu šansu.

Pogledaj i ovo Asli Enver (FOTO: Instagram) Zvijezda "Istanbulske nevjeste" "Sureju" dečko ostavio praktički pred svadbu: Promijenio broj mobitela i rekao joj da nije za brak

I to ne samo holivudski ili domaći, već i turski parovi, a kad smo kod ovih posljednjih, konkretno mislimo na tursku glumicu Asli Enver i glazbenika Murata Boza.

Atraktivnu glumicu hrvatska publika pamti po ulozi u hit seriji "Istanbulska nevjesta", a prošlog ljeta Asli je proživljavala privatnu dramu zahvaljujući svom neodlučnom zaručniku.

Naime, Murat ju je ostavio prije ljeta nakon 3 godine veze s izgovorom da nije spreman za brak. Pjevač je tada promijenio broj mobitela te doslovno pobjegao u Miami, a shrvana glumica iselila se iz zajedničkog stana.

No Murat je brzo shvatio kakvu je pogrešku napravio te je učinio sve da mu se vrati, iako je u jednom intervjuu neposredno nakon prekida otkrio kako nije požalio takvu odluku.

A da mu je glumica odlučila dati drugu šansu, potvrdio je on sam na društvenim mrežama zajedničkom fotografijom, a novinarima je nakon pomirenja dao vrlo kratku izjavu. "Istina je da smo se pomirili. To već znate, jer smo se počeli pratiti na društvenim mrežama."

Glumica iza sebe ima propali brak s glumcem Birkanom Sokullumom, zavodnikom iz serije "Djevojka sa sela", a nadamo se kako će ovaj brak ipak opstati. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: AFP) +6 Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Getty Images) Celebrity Nakon desetljeća ljubavi ekspresno je ostavila dečka te rodila dijete "onom pravom"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) +3 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Celebrity Spavali su već na prvom spoju, brutalno su iskreni o svom odnosu, a jedan su od najstabilnijih slavnih parova

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: AFP) Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Julia Roberts i Benjamin Bratt (Foto: AFP) +1 Julia Roberts i Kiefer Suterland (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska miljenica ljubila je mnoge slavne glumce, a uspio ju je smiriti oženjeni kamerman

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene