Apsolutni šok

Ova krhka djevojka samu sebe nije prepoznala kad su je pretvorili u muškarca!

Lu Jakelić Lu Jakelić Screenshot/Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić i Marko Braić TLZP: Lu Jakelić kao Dr. Alban Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 1 Lu Jakelić +0 Lu Jakelić Galerija

Lu Jakelić se u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Dr.-a Albanija. što nije bilo nimalo jednostavno.

Pjevačica Lu Jakelić je u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" morala odraditi transformaciju u Dr.-a Albana, a u "Backstageu s Miom" nam je priznala kako takav izazov nije očekivala.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat - 5 Ponos Splita Tko se to krije ispod maske našeg pjevača koji se zadnjih godina povukao iz javnosti, a obožavamo ga i danas?

"Definitivno je zabavnije biti muškarac, ali ovaj muškarac konkretno je dosta težak za biti, kao što možete vidjeti", rekla je Lu uoči nastupa.

Na pozornici je doista bila neprepoznatljiva, a ubrzo nakon nastupa nam je otkrila i svoje dojmove.

"Bilo je nezaboravno, ali ne toliko izvedba i nisam se uopće umorila s nastupom, nego ovo što vidite je nekih pet sati", otkrila nam je Lu.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Celebrity Nives Ivanišević sve raznježila preslatkim fotografijama sa sinom u kućnoj atmosferi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene