uhvaćeni u šetnji

Holivudski miljenik i njegova lijepa zaručnica u tajnosti su dočekali prvo dijete, boja dječjih kolica dala je naslutiti spol bebe

Suki Waterhouse i Robert Pattinson Suki Waterhouse i Robert Pattinson Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 9 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 8 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 7 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 6 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 4 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 2 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 7 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 5 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 4 Robert Pattinson (Foto: Profimedia) +20 Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Galerija

Suki Waterhouse i Robert Pattinson u tajnosti su postali roditelji, a boja dječjih kolica dala je naslutiti da je u pitanju djevojčica.

Poznata glumica i manekenka Suki Waterhouse zajedno je sa svojim zaručnikom, inače isto tako poznatim glumcem Robertom Pattinsonom, u tajnosti dobila prvo dijete.  

Par je u Los Angelesu uhvaćen u šetnji, a Pattinson je gurao dječja kolica. 

Fotografije možete pogledati OVDJE

Pogledaji ovo Suki Waterhouse Celebrity Lijepa zaručnica holivudskog miljenika pokazala poveći trudnički trbuh, ispod haljine s prorezima naziralo se puno gole kože!

Suki je u ležernom izdanju hodala pokraj svoj zaručnika, a kolica svijetloružičaste boje daju naslutiti da je u pitanju djevojčica.

Slavni par zadnji je put snimljen početkom mjeseca, kada je Suki još uvijek imala trudnički trbuh.

Kakvi su vam Suki i Robert kao par?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Svoju vezu službeno su započeli 2018. godine, a da je trudna potvrdila je lani u studenom kada je prvi put pokazala trbuščić.

Pogledaji ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 1 Celebrity Holivudski miljenik i njegova partnerica očekuju svoje prvo dijete, a ona je napokon pokazala trbuščić

"Mislila sam danas odjenuti nešto svjetlucavo kako bih vam skrenula pažnju s nečeg drugog što imam', rekla je pjevačica na pozornici", izjavila je Suki na jednom koncertu na kojem se tada pojavila.

Par inače detalje privatnog života čuva za sebe, ali njima blizak izvor je nedavno za magazin People potvrdio da su se zaručili.

"Oboje se žele vjenčati, njima je to važno", rekao je izvor, dodajući da Robert jedva čeka postati tata.

Pogledaji ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 Celebrity Zvijezdu Sumrak sage još nismo vidjeli ovako sretnog, s lijepom djevojkom prepustio se nježnostima pred očima bivše koja mu je slomila srce!

"Spreman je na to, a njegov odnos sa Suki je nevjerojatan", dodao je.

Suki je i nedavno viđena kako na lijevoj ruci nosi prsten s dva dijamanta, a stručnjak za nakit procijenio je njegovu vrijednost na oko 330 tisuća dolara.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, princ William, Sean Diddy Combs i Kanye West - 1 Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 2 Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 3 Princ Harry, princ William, Sean Diddy Combs i Kanye West - 4 +29 Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 5 Celebrity Princ Harry u novim problemima? Njegovo ime spominje se u šokantnoj tužbi protiv svjetski slavnog repera, tu su i fotografije kao dokaz

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene +25 Princ Albert i princeza Charlene Celebrity Navikli smo je vidjeti tužnu, a sada joj osmijeh ne silazi s lica, no nije to jedina promjena na njoj?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene