"Lipoto moja!"

Hrabro izdanje Pecine Silvije: Ovakav izrez ne viđa se svaki dan, jedan krivi potez i pokazala bi previše!

Silvia Dvornik Silvia Dvornik John Pavlish 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik - 3 +19 Silvia Dvornik - 3 Galerija

Silvia Dvornik pojavila se na jednom događaju u Splitu u haljini zbog koje su svi gledali u njezin dekolte.

Ljubavna i poslovna partnerica Marka Pecotića Pece, Silvia Dvornik, bila je glavna zvijezda jednog događaja u Splitu zbog haljine koju je nosila.

Silvia je odabrala malu crnu haljinu s hrabrim dekolteom, kakav se ne viđa svaki dan i s kojim je riskirala pokazati i više nego što je planirala samo jednim krivim potezom.

No Silvia je samouvjereno pozirala u svojoj haljinici kojom se pohvalila i na Instagramu, a za izgled je dobila same komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Silvia Dvornik (@silviadvornik)

"Lipoto moja prekrasna", "Ženooo!", "Zgodnice moja", "Slatkica", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, za njezinu vezu s Pecom doznalo se kad je on prošle godine javno objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbo Silvije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Lorena Bućan i Hana Huljić - 3 Tonči Huljić +25 Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Celebrity Hana i Grašo pojavili se u rijetkom zajedničkom izlasku, njezin tata Tonči imao im je što reći, a zet mu nije ostao dužan!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 2 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 3 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 5 +21 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 6 Nekad i sad Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene