baš maštovito!

Ovako neobičan izrez s prednje strane haljine još nismo vidjeli, s riskantnim dekolteom nije joj se bilo lako boriti

Samara Weaving Samara Weaving Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Samara Weaving - 2 Samara Weaving - 1 Samara Weaving - 3 Samara Weaving - 4 Samara Weaving - 4 Samara Weaving Samara Weaving - 5 Samara Weaving - 2 Samara Weaving - 3 Samara Weaving - 1 +1 Samara Weaving - 6 Galerija

Samara Weaving pokazala je neobičan dekolte u haljini koju je odabrala za druženje s Margot Robbie u Sydneyju.

Australska glumica i jedna od zvijezdi novog filma "Babylon" Samara Weaving snimljena je tijekom druženja sa slavnom kolegicom Margot Robbie u Sydneyju, na koje je stigla u zanimljivoj i pomalo riskantnoj kreaciji.

Pogledaj i ovo Brad Pitt (Foto: Getty Images) Ma tko bi mu odolio! Brad Pitt i na pragu šestog desetljeća baca žene u trans, a s novim detaljem na licu svima je još zanimljiviji!

30-godišnja Samara stigla je na druženje s Margot, kojoj inače i pomalo sliči, u haljini s velikim izrezom s prednje strane i dekolteom koji joj je u nekoliko navrata stvarao probleme. Rukama je morala pridržavati haljinu kako ne bi slučajno pokazala previše, pogotovo kada je primijetila paparazze koji su je snimali.

Bivša zvijezda serije "Home and Away" dospjela je u središte pažnje zbog neprepoznatljiva izgleda u "Babylonu", za čije se snimanje potpuno transformirala kako bi ušla u lik Constance Moore, glumicu koja doživljava uspon i pad u ranom Hollywoodu. Svoju plavu kosu zamijenila je smeđom nijansom i drugačijom frizurom, a za svoj je izgled dobila brojne komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Samara Weaving (@samweaving)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput +25 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput pokazala kako započinje dan u tropskom raju, ali svi gledaju samo u njezino utegnuto tijelo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) +25 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni 91-godišnji milijarder uhvaćen s novom, mlađom partnericom, utjehu je našao samo 6 mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene