skinula sve sa sebe

Golišava izdanja nikada joj nisu predstavljala problem, no ovoga puta slavna ljepotica otišla je i korak dalje!

Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: AFP) +0 Rihanna (Foto: AFP) Galerija

Rihanna je za potrebe svog brenda pozirala potpuno gola, a vjerni obožavatelji zasuli su je hrpom komplimenata.

Svjetska glazbena superzvijezda Rihanna poznata je po golišavim izdanjima, a na posljednjoj fotki svog brenda Savage X Fenty pozirala je potpuno gola. Strateške dijelove je prekrila remenjem i majicom koju je držala preko poprsja, a fotka je izazvala lavinu komentara njezinih vjernih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

"Prezgodna si", "Kraljice", "Ne mogu vjerovati koliko si seksi", "Ne igraj se s mojim emocijama na taj način", "Ovo je najljepša fotka koju sam ikada vidjela", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Prije samo nekoliko dana Rihanna je u svom rodnom gradu Bridgetownu proglašena nacionalnom junakinjom Barbadosa. Rihanna je na svečanosti izgledala senzacionalno, kao i uvijek, a pojavila u svilenoj narančastoj haljini ispod koje je preskočila obući grudnjak. Outfit je upotpunila zlatnim sandalama, a kosu je isplela u otkačene pletenice.

Slavna pjevačica prije nekoliko tjedana je otkrila i da će uskoro objaviti deveti studijski album na oduševljenje svojih obožavatelja, koji njezino novo studijsko izdanje željko očekuju već godinama.

I dok joj ruže cvatu na poslovnom polju, ništa drugačije nije ni u Rihanninu privatnom životu. Pjevačica i 32-godišnji reper A$AP Rocky zaljubljeni su do ušiju, a nedavno se počelo šuškati i da se par zaručio. Inače, o vezi pjevačice i repera počelo se govoriti nekoliko mjeseci nakon njezina prekida s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020.

Rihanna i A$AP Rocky prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao da je Rihanna seksi, no da je ne gleda tim očima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene