Progovorio o svemu

Prije 25 godina pokorio je glazbeni svijet i zaludio žene, a onda je priznao da je gej, pa se suočio i s gnjusnim optužbama svog nećaka

Ricky Martin Ricky Martin Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin Ricky Martin i Jwan Yosef Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin - 2 Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) +14 Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Galerija

Ricky Martin u novom intervjuu govorio je o svojoj karijeri i seksualnoj orijentaciji, a dotaknuo se i teških optužbi koje je iznio njegov nećak.

Prošlo je 25 godina otkako je Ricky Martin pokorio svijet zaraznim latinohitom "Livin’ la Vida Loca".

Sada 52-godišnji pjevač planira povratak na scenu, a u velikom intervjuu za časopis GQ osvrnuo se na uspone i padove u svojoj dosadašnjoj karijeri te je progovorio i o teškim optužbama za seksualno zlostavljanje.

Naime, Rickyja je 2022. godine njegov nećak Dennis Yadiel Sanchez optužio za incest. Sanchez je tvrdio da ga je ujak uporno zvao i motao se blizu njegove kuće, gdje je viđen u tri navrata. Također, Sanchez je Rickyja optužio i za prekomjerno konzumiranje droge i alkohola.

Martin je za sve ove optužbe rekao da su potpuna izmišljotina i podigao je optužnicu protiv svog nećaka, koji je nakon toga povukao svoju tužbu.

"To je najgore što mi se ikad dogodilo, najbolnija stvar koju sam ikada iskusio. Hvala Bogu, sve je bilo neutemeljeno", rekao je Ricky za GQ.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GQ (@gq)

Osvrnuo se i na svoju seksualnu orijentaciju, koju je dugo skrivao od javnosti. Martin je 90-ih slovio kao jedan od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a iako su ga i ranije pratile glasine da je gej, to je javno priznao tek 2010. godine, nakon rođenja sinova blizanaca Valentina i Mattea, koje je dobio od surogat-majke i koji danas imaju 15 godina. Evo kako je odgovorio na pitanje što bi se dogodilo da je na početku karijere progovorio o svojoj seksualnosti.

"Mislim da ne bih uspio ostvariti ovakav uspjeh. Mržnja ima veliku moć", istaknuo je.

Pogledaji ovo Ricky Martin Celebrity Blizanci Rickyja Martina danas imaju 14 godina, svi ih pamte kao bebe, a pjevač je napokon pokazao kako sada izgleda jedan od njih!

Otkrio je i kako su ga prijatelji upozoravali da bi mu takvo priznanje moglo okončati karijeru, zbog čega ga je bilo strah.

"U ormaru nema svjetla. Svaki put kada vidim da je neki adolescent izišao iz ormara, pomislim kako je sretnik jer se ne mora više nositi s tim", ispričao je.

Priznao je i kako sada žali što je tražio od svoje obitelji i prijatelja da šute o njegovoj seksualnosti, kao i da se, kada je napokon priznao da je gej, osjećao sjajno.

"Volio bih da sam to i prije učinio, no ne možemo kontrolirati ono što se već dogodilo".

U intervjuu je među ostalim otkrio i da ima fetiš na stopala.

Inače, Ricky je bio šest godina u braku s 13 godina mlađim Jwanom Yosefom, s kojim ima i kćer Luciju te sina Renna, koje su im također rodile surogat-majke, a par se nedavno razveo.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +25 Melkior Bašić Celebrity Melkior otkrio kojim je jelom osvojio suprugu, iznenadit će vas koliko je jednostavno: "Probajte i vi osvojiti svoju!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene